2/9 anonim válasza:
Soha. Sportos vagyok, elvárom, hogy a pasi is az legyen.
22L
3/9 anonim válasza:
Nem. A pasi legyen izmos és magas. Azok a jók ^^
4/9 anonim válasza:
Nem. A kövérség -nemtől függetlenül- taszít.
5/9 anonim válasza:
Nem. Nekem nem jön be a löttyedt, elhanyagolt test semmilyen formában. Egy férfi legyen erős, szálkás, formás, izmos.
6/9 Nessiex69 válasza:
Nem. Nem kell, hogy izmos, kigyúrt legyen, de nem tudnék felizgulni egy pasira aki kövér... A lányokon se szép... Régebben úgy érztem, hogy egy kis felesleg, mackós testalkat még belefér, de be kell valljam, hogy volt barátomon sokszor zavart... Bár nem is tudom, talán csak akkor kezdett el zavarni mikor már elmúlt a szerelem.
7/9 anonim válasza:
Nem, soha nem jonnek ossze egy illyennel,meg az eleg furan is nezne ki..
8/9 anonim válasza:
Sztm ez nem ettől függ, én vékony lány vagyok, mégis már pár hónapja egy kövérebb fiú tetszik!
Szóval, sztm a belsődön múlik főképp! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!