Hölgyek, mit gondoltok egy olyan férfiról, aki folyton mindig mindennel elégedetlen?
Félreértés elkerülése érdekében NEM rólam van szó. A közeli-távoli ismerősi körömben mozog az említett férfi, nagyjából 28-29 éves lehet. Külsőre eléggé vékony, barna szem, barna haj, elegáns ruhaviselet, amolyan spanyolos külső.
Eléggé nagyképű srác! Lenézi a nála szegényebb embereket, kritizálja a kevésbé szép nőket, és olyan kijelentéseket tesz, hogy például "az ember gyarló, ki kell használni a hülyéket, le kell húzni a szegényeket" stb. Viselkedésre eléggé fellengzős, laza, link.
Érdekesség, hogy azokat a férfiakat feketíti, akikben "konkurenciát" vél felfedezni. 100%, hogy tuti bekavar az illetőnek valamit, hogy rossz színben tűnjön fel a nők előtt.
Meglepő, vagy sem, akár hiszitek, akár nem, A NŐK TAPADNAK RÁ! És ez nem vicc. Olyan nőkkel veteti magát körül, akik amúgy teljesen normális életfelfogásúak, intelligensek.
Még mielőtt azonnal savazni kezdenétek, nem, nem irigységből írtam ki a kérdést, hanem inkább amiatt, mert folyton mindenhol azt olvasom (legfőképpen a nőktől), hogy az efféle viselkedés a lehető legtaszítóbb egy nő számára, a valóság meg mindig az ellentét mutatja.
Akkor az hogy lehet, hogy normális, intelligens nők számára is vonzó ez a meglehetősen ellenszenves magatartás?
De ebben az a furcsa, hogy az olyanokat meg akik jó beszélgetőpartnerek azokat általában meg is tartják "barát" szinten a csajok és sosem gondolnak rá komolyabban...
Akkor most mi az igazság? Tökéletes test tökéletes belsővel? (Kár)
Nem erről van szó.
Magáról a folyamatról, hogyha ilyen vagy CSAK barátaid lehetnek. (Annak sem a legjobbak hanem "csak egy barátjuk")
#8: Nem tudom, ki vagy, de üdvözletem. :D Kérdésedre a válasz pedig nem hinném, hogy konkrétan látják őt, hogy mit művel, sőt, inkább szereti a szemükben korrektnek mutatni magát. Nyilván ha valakit ócsárol, akkor szépen levezeti annak a nőnek, akit éppen fűz, hogy miért is ócsárolja. Rendkívül jó manipuláló tehetséggel áldotta meg a mindenható. Egyébként önmagát is annak hiszi.
#10: "El lehetett vele komolyan beszélgetni dolgokról, értelmesen. De másnap ugyanolyan flegma volt."
Azaz ha nem flegmázott volna veled a későbbiekben, hanem a normálisabb oldalát mutatja, te is összejöttél volna vele attól függetlenül, hogy mennyire bunkó, tahó, tapló másokkal.
Ezt már sosem tudjuk meg, de nem valószínű. Nem szeretem az ilyen stílust. Ennyi. Nem az anyja vagyok én, h tanítgassam a helyes viselkedésre, arra ott vannak az önjelölt lelki mazochisták. Azóta, ha találkozunk és látom h éppen nem a vezérhangya van nála műsoron, szívesen beszélgetek vele, dehát látom, h a flegma éne; váltok vele egy pár szót és ennyi.
Ezzel csak arra akartam rávilágítani, h pl nekem igenis fontos a stílus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!