Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk miért nem szeretik a...

A fiúk miért nem szeretik a rövid hajú lányokat, miért mindig a hosszú egyenes hajra buknak?

Figyelt kérdés

2014. dec. 30. 13:47
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Na, képzeld. Nekem aszimmetrikus a frizurám. Baloldalt teljesen rövid, jobboldalt vállig ér. Gyakran bókolnak nekem, sőt, volt már akinek tetszettem is. Mikor hosszú volt a hajam, ilyen egyszer sem fordult elő. Érdekes, nem? :)
2014. dec. 30. 17:38
 32/43 anonim ***** válasza:

31-es.

Akkor olyan hajad van mint Skrillexnek?

2014. dec. 30. 18:16
 33/43 anonim ***** válasza:
Nem borotvált, csak rövid. És csak vállig ér.
2014. dec. 30. 18:40
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Értem már, hogy a természetességemmel miért nem figyelnek fel rám, csak kevesen. De inkább kevesen, mint 20-an, akik nem látnak bennem többet, mint egy menet alkalmát. Sokkal boldogabb vagyok amiatt, hogy ha még kevés kapcsolatom is volt, de legalább kapcsolatnak lehetett nevezni őket. Attól nem lesz nagyobb se az önbizalmam, se a boldogságom, sikerérzetem sem lesz, ha kirakatbabaként magamhoz vonzom a sok nem normálist.

És nem kell ahhoz sok (rossz) kapcsolat, hogy legyen háttere egy nőnek, hogy felszabadult legyen a szexuális életben, és hogy boldog legyen?!?!

És azt mondd még meg nekem kérdező!

Arról beszélsz, hogy figyelni kell a lányok egészségi állapotát. A hajfestés még hagyján, ha csak ennyi van, de a póthaj, amivel köztudott nehezebben is nőhet a haj, a műköröm, ami köztudott gyengíti a körmöket, a sok smink, ami köztudott a bőrnek nem tesz jót, mióta egészséges?!

Annyi hülyeséget hablatyolsz itt össze, hogy hihetetlen.

2014. dec. 30. 19:07
 35/43 anonim ***** válasza:
Utolsó, teljes mértékben egyetértek veled. :D
2014. dec. 30. 19:31
 36/43 anonim ***** válasza:

31-es és 33-as ugyan az?

Ha igen akkor ezt nem értem: "Baloldalt teljesen rövid, jobboldalt vállig ér." "Nem borotvált, csak rövid. És csak vállig ér."

2014. dec. 30. 19:40
 37/43 anonim ***** válasza:

Nem. Csak a % ugyanannyi.

Már ne is haragudj, de ezen mit nem lehet érteni? Baloldalt fiúsan rövid, jobboldalt "kleopátrásra" vágott, vállig érő. :D

2014. dec. 30. 19:44
 38/43 anonim ***** válasza:
Juj, bocsi. Igen, ugyanaz. Csak másik számot néztem. Én vagyok a 31-es és 33-as is. :)
2014. dec. 30. 19:45
 39/43 anonim ***** válasza:

Eddig velem csak hosszú hajú lányok álltak szóba, így beléjük estem. Majd elnenekültek mert azt mondták fogyatékos vagyok és nem érdemlem meg, hogy akárki őszinte legyen velem.

Ha egy rövid hajú lány is kedves lenne velem, abba is belezúgnék (persze ha korban megfelel és egyedülálló) addig amíg el nem menekül. Ha nem hagyna ott, akkor végre megnyugodhatnék.

2015. márc. 19. 09:29
 40/43 anonim ***** válasza:
26%

jobb a hosszu, noies, sexis.

plane mikor megkerdezi az ember es miert hagyod roviden? "hat mert ezzel nincs annyi gondom" looool igyenytelenseg level 1000

2015. márc. 19. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!