A fiúk miért nem szeretik a rövid hajú lányokat, miért mindig a hosszú egyenes hajra buknak?
19. Ez csak sablonszöveg, amit írsz! Minden lány még ha tudat alatt is, de szeretne tetszeni a fiuknak! Te is írtad, hogy így nem vesznek észre! Ez már azt jelenti, hogy észrevetted, vagyis látod Te is, hogy nem vesznek észre!
Ez szerintem nem öröm számodra! Te is jobban éreznéd magad a bőrödben, ha tetszenél nekik! Úgy jó nőnek érezhetnéd magad!
Ez, hogy akinek így fogsz tetszeni, sablonszöveg! Így nemigen fogsz tetszeni alapból a fiuknak! Hacsaknem majd később egy 30-as kiábrándult agglegénynek, érdekből.
Így érzed jól magad, szerintem ez sem igaz teljes mértékben, mert ha senkinek nem akad meg a szeme rajtad és egyedül vagy hosszú távon, így nem is érezheted jól magad!
22. Ezzel csak próbálod megnyugtatni magadat!:-)
Úgyanúgy, mint a többi hasonszőrű lány!
Ez érthető! Jó is,hogy ezt írod! De,legbelül neked is fáj,hogy a fiúk nem úgy tekintenek rád,mint egy szexibabára vagy legalábbis egy nőies nőre!
Ez még változhat az idő múlásával,a probléma ott szokott lenni, amikor a lány társaságban már mindenkinek van fiúja,mindenki szexisen bulizik, a rövidhajú lány meg vagy otthon kuksol egymagában vagy pedig társaságban van, de ott ő is érzi, hogy nem cicababa! Így a nap végén egyedül megy haza, egyedül lefekszik.
Ha meg így is marad...és már közeledik a 30 felé,akkor komolyabb lelki problémák szoktak előjönni!
25-ös hozzászólását nem értem. Hogy függ össze a hosszú haj a sminkel?
Nekem azért nem jönnek be a rövid hajú lányok mert ha meglátom rögtön egy tini fiú jut eszembe (ami nekem nem jön be).
A hosszú haj nagyon sokat tud dobni egy lányon.
Azért nem jön be a fiúk többségének az a lány akinek rövid a haja, mert a lányok többségének nem jön be az a fiú aki hátközépig érő hajjal büszkélkedhet. (nem megszokott és nem jellemző arra a nemre)
24.Igen,van,akinek jól áll mondjuk a vállig érő haj vagy mondjuk 10cm-es. De, azért jobb ha hosszabb!
A rövid hajon én azt értem, ami olyan,mint a fiúké,pl.1-5cm. Na ilyenkor,ha hátulról látjuk a lányt,akkor így fius hajjal,nem tudjuk,hogy fiu-e vagy lány!
Nem akarom bonyolítani,de a lány haja legyen nőies,hosszú.Lehet félhosszú vagy copfba kötött...stb.
De,könyörgöm ne legyen fius! 3cm-es,így ne csodálkozzon az a lány,aki fiusra nyíratja,hogy nem "nőként" tekintenek fel rá,hanem csak felbuknak bennük!
(állítom még dugásra is kevesen vinnék el,ada is inkább jó alakú,hosszú hajút vinnének).
25.válaszoló!
Ez így neked meggyugtató és általános,sablonos amig pl.22 éves vagy. De, ha így telik el az életed és 28 vagy 30 leszel és akkor is ezt szajkózod:
A belső kisugárzás a lényeg,én így vagyok boldog,nem baj,hogy nem vagyok szexis! Majd elég ha csak 1 fiúnak tetszem.
Így nem leszel boldog,az az egy fiu meg lehet el sem jön vagy ha jön,akkor csak kényszerűségből! Így nem lesz háttered,szexuálisan nem tudsz felszabadulni,nincs összehasonlítási alapod és nem is leszel boldog!
Fogadd meg a tanácsom! Légy nőis,kedves csábító! A hajad minimum 30cm-es hosszú legyen (befestheted feketére vagy vörösre is),copfba kötheted és ez mellett minden nap fuss 5 km-t,egészségesen élj,kondizz és sminkelj! Utána bulizhatsz és meg fogod tapasztalni,igazam volt!
Egyedül információ nélkül nem szabad elkezdeni az életmódváltást,mert nem vezet sehova!
Fel kell mérni a lányok egészségi állapotát és fel kell állítani egy edzéstervet! De, csakis szakmabeli edzővel. Szakszerűen,precizen. Életmód tanácsadás is kell és a táplálkozásra nagy figyelmet kell fordítani!
Amíg egy ilyen turnus,edzés véget ér,akkora a haj is nő és pl. 6 hónap után, meg lehet nézni az eredményt!
A hajat be lehet festeni, lehetőleg feketére vagy borvörösre! Copf ajánlott.(van hajhosszabbító is,ameddig nem elég hosszú, ezzel be lehet segíteni)
Lehet műkörmöket is csináltatni és sminkelni!
Amelyik lány így tesz, az áldani fogja, hogy belefogott és a végén learathatja a sikere gyümölcsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!