Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk miért nem szeretik a...

A fiúk miért nem szeretik a rövid hajú lányokat, miért mindig a hosszú egyenes hajra buknak?

Figyelt kérdés

2014. dec. 30. 13:47
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Én speciel azért, mert szeretem látni, ahogyan a mellettem lévő lány haját fújja szépen a szél és csillog fénylik a fényben, simogatni, gyönyörködni benne. De ez lehet hullámos is akár, az is nagyon szép.

A rövid hajba annyira beletúrni sem tudok, meg nem is áll mindenkinek jól.

Ettől függetlenül én sosem mondtam olyat, hogy nem figyelek fel egy rövid hajú lányra, mert úgy is az az első, hogy az arcát figyelem.

2014. dec. 30. 13:54
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha minimum állig érő a haj akkor semmi bajom nincs vele, sőt valakinek az áll jobban.
2014. dec. 30. 13:57
 13/43 anonim ***** válasza:
19%
mert nem nőies, és nem szexi
2014. dec. 30. 13:57
 14/43 A kérdező kommentje:

Az eddigi hozzászólókkal egyetértek! Én is fiú vagyok és én is a hosszú hajú lányokat kedvelem, egyszerűen bennük van az, amin megakad a szemem!! Bennük van a nőiesség!

Ezzel szemben egy rövid hajú lányt a fiúk többsége, velem együtt, észre sem veszünk! "Olyan buszma" nem nőies a rövid haj!

Az okfejtésemet továbbviszem! Figyeljétek meg, amelyik lány rövid hajú, az már csalódott, túlsúlyos is az esetek többségében!

Ezért, mivel nem kell a fiúknak, mit csinál a szerencsétlen? A lehető legrosszabb dolgot!!

Lenyíratja rövidre a haját vagy átlagosra! Az eszem megáll!

Így persze azt a kicsi esélyt is elveszti,hogy kelljen a fiúknak!

Így persze pár kg túlsúly+ a rövid haj= A bukással!

Nem tudom őket megérteni! Ha megnövesztenék a hajukat pl. 30-40 cm-es hosszú egyenesre, esetleg copfba is kötnék és elmennének kondizni, futni, fogyókúrázni, pár hónap után meglenne az eredménye!

Úgymint súlyban is és magánéletben is!

2014. dec. 30. 13:58
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
#14 Rajtam 5-6kg plusz van ami nem zavar.Rövid haj jobban áll szerintem nekem.És így se vettek észre.
2014. dec. 30. 14:00
 16/43 anonim ***** válasza:

Azért mert a hosszú haj a divat,pont mint a rusnya fekete hajszin.

A túl rövid haj tényleg nem áll jól egy nőnek sem,de pl.a nyakig vagy válligérő haj sokaknak előnyösebb mint a hosszú.

Igazából sosem értettem,hogy hogy lehet egy frizura vagy egy hajszin divat,mert az vagy jól áll az embernek,vagy nem,de nem is kell nekem ezt értenem:)

2014. dec. 30. 14:09
 17/43 A kérdező kommentje:

15-ös. Nagy tévedésben lehetsz! Egyrészt itt az első bizonyítéka, annak, amit írtam!

"rövid a hajam, úgysem kellek a fiuknak..."

Persze, hogy nem kellesz, mert rövid a hajad! A kg túlsúly még rá is pakol. De, ha rámhalgatsz, növeszd meg 40cm-s egyenes hosszúra, menj el futni rendszeresen és pár hónap múlva a fiúk szemezni fognak veled!

Nem is tehetnek mást, mert a hosszú sima egyenes vagy copfos hajra a fiúk alapból odafigyelnek! Erre lettünk kódolva!

Viszont ha látnak egy túlsúlyost, rátetézve rövid hajjal, ami a külvilág felé szinte azt kiáltja:

"Hééé fiuk, nem vagyok jó csaj,rövid a hajam is,nem vagyok olyan,akivel érdemes szexelni!"

Így nem fognak meglátni,ha felbuknak benned, akkor sem!

Ezek kemény szavak, de hidd el az élet már csak ilyen!

2014. dec. 30. 14:11
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha arcra tetszik, meg vékony, a haja nem túl rövid (értsd: azért áll alá érjen a haja). Akkor nekem mind 1 hogy egyébként mennyire hosszú a haja, milyen színű a szeme stb. Nyilván van ami nagyon bejön, de ha a fentiek stimmelnek, akkor nincs bajom a külsejével.
2014. dec. 30. 14:12
 19/43 anonim ***** válasza:
88%
#17 hahh kösz jó bunkó vagy remélem tudod!Így érzem jól magam.Nem nevezném magam túlsúlyosnak mert azaz 5-6kg ide-vagy oda!De azért teljesen megváltozni hogy más szemezgessen velem és megbámuljon?Hát kösz nem.Aki szeret az így szeret!
2014. dec. 30. 14:14
 20/43 anonim ***** válasza:
34%
Mert a hosszú haj nőies és szexi.
2014. dec. 30. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!