Szilveszterkor ki hova mit csinál? Korral
Sok opció van ezekből talán az fog sikerülni,hogy összeverődünk és mivel minden hely fullra lesz így feleslegesen felmegyünk az amúgy is zsúfolt városba,aztán vissza. Közben berúgunk és szidjuk egymást haza fele,hogy megmondtuk,hogy telt ház lesz minek ide kellett jönni :DD
Szóval igen,jó lesz :DD
18/L (:
Sütök magamnak kelt tésztás virsli falatokat, legalább 1 kg virsliből, megnézem az utolsó 3 Daniel Craig-es Bond filmet, miközben hullára zabálom magam. És hogy ne fulladjak meg a sok száraz kajától, elszürcsölök 1 üveg pezsgőt. Ilyen hidegben biztos nem megyek sehova. Izgalmas...
28F
szüleimmel, a párommal és a kiskutyámmal leszek, társas, ivászat, stb..:)
20L
Legszívesebben valami punk koncertre mentem volna, de nem találtam. Így valószínűleg házibuliba megyek.
18.L
Kb 100 fős konszolidált zenéstáncos házibuli régi és leendő barátokkal :) Barátnőmmel és 10 doboz sörrel együtt megyünk.
25F
Mi nem megyünk sehova,otthon leszünk ,én,a férjem és a fiunk.
Nézzük a TV-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!