Ki mit csinál Szilveszterkor?
Nem vagyok egy bulizós típus, ráadásul Budapesten lakom, de a családom, az ismerőseim is többnyire vidékiek, vagy pedig van már családjuk.
Szívesen szerveznék egy szolidabb házibulit, lenne zene, társasjátékok meg lehetne beszélgetni.
Egy kis, 4-5 fős fiatalabb társaságot (18-25 évesek) talán még vendégül is tudnék látni. :D
Mit szóltok az ötlethez? Szívesen eljönnétek egy ilyenre?
Nincsenek illúzióim, a kérdés inkább elméleti jellegű. :D
De azért van még idő szilveszterig, ha esetleg összejönne itt egy normálisabb társaság, akkor talán belevágnék (persze még így sem biztos. :D )
Ebben az esetben röviden azért beszélgetnék a jelentkezőkkel, totál ismeretleneket nem engednék be magamhoz. :D
Mindenesetre, akit érdekel, írjon egy levelet nyugodtan.
Nem is rossz ötlet.
Hanyadik kerületben vagy ?
5-ös nyilván a kérdező nem olyan félős mint te
tipikus példája vagy a negatív gondolkodásnak aki előre a rosszat feltételezi mindennel kapcsolatban
és aztán be is vonzod azt
fú szerintem jó ötlet, de inkább béreljetek valami kis sarkot egy beülős helyen. vagy bármi.
vagy legyen azért ismerősöd is, aki segít rendet teremteni, ha valakivel elszabadul a ló
Én nem hiszem, hogy elmennék egy vadidegenhez, még úgy sem hogy jön velem valaki, akit ismerek.
Egyébként én itthon töltöm, szűk családi körben. :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!