Egy félénk pasi hogyan mutatja ki, ha tetszik neki valaki?
Figyelt kérdés
Mennyit tesz a lányért/nőért? Mit vár el a másik féltől?2014. dec. 29. 10:30
21/26 anonim válasza:
@18: Látod, hogy milyen. Ha akarsz tőle valamit, már sokkal korábban az "asztalra kellett volna csapnod" (ne szó szerint értsd, de határozottan meg kellett volna már szervezned a randevút), hogy de igenis találkozzunk. Az ilyen embereknek kicsit a hóna alá kell nyúlni, aztán vagy lesz belőle valami vagy sem. Vannak nők, akik szeretnek irányítani egy kapcsolatban, nekik egy ilyen férfi ideális lehet. Te viszont egy határozott férfit szeretnél, így nem biztos, hogy bármi hosszútávú kisülhet ebből a "kapcsolatból".
22/26 A kérdező kommentje:
Mármint azt írta, hogy fog válaszolni és azt is hozzátette, hogy nem szórakozik. Na most amiatt én megint hinni kezdtem benne, hogy odaírta, hogy nem szórakozik. Viszont még nem írt...
Szeretek én is irányítani most nem arról van szó, hanem ha tudnám, hogy érdemes és neki nem csak nyűg ez az egész, akkor tennék érte, de így nem tudom...
2014. dec. 29. 11:10
23/26 anonim válasza:
@22: Akkor tegyél érte! Beszélj vele (lehetőleg telefonon vagy skypeon, ne levélben), mondd meg neki, hogy vagy találkoztok és eldöntitek mit akartok, vagy mindenki éli a maga életét.
24/26 A kérdező kommentje:
Szerintem megvárom, hogy válaszoljon.
Simán kinézem belőle amúgy, hogy akkor úgy csinál majd mintha minden oké lenne. De akkor közlöm vele, hogy most döntsön vagy hagyjon békén.
2014. dec. 29. 11:15
25/26 anonim válasza:
Azt hiszem kérdező én ismerlek :)
Ezek szerint még mindig semmi...Sajnálom! Később beszélunk.... :)
26/26 A kérdező kommentje:
Lehet tudom ki vagy. :)
De igen saknos még mindig semmi... :/
2014. dec. 29. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!