Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy félénk pasi hogyan mutatja...

Egy félénk pasi hogyan mutatja ki, ha tetszik neki valaki?

Figyelt kérdés
Mennyit tesz a lányért/nőért? Mit vár el a másik féltől?
2014. dec. 29. 10:30
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Már megvolt, sőt ő is hívott, de még sajnos nem jött össze találka. Eddig miatta, most meg miattam. Bár néha úgy éreztem, hogy nem is mer találkozni. A megismerkedésünk személyesen történt, de utána csak neten tudtuk tartani a kapcsolatot. Amikor bátorítottam kicsit megnyílt... de utána meg megint nem...

Kicsit zavaros ez így nekem. Ezért is kérdezem, hogy egy félénk pasi mennyit tesz meg a másikért?

2014. dec. 29. 10:44
 12/26 anonim ***** válasza:

Normálisan válaszoltam, csak neked nem sikerült felfognod a mondanivalómat, gondolom mert nem vagy még annyi idős, hogy sikerüljön. De elmagyarázom egyszerűbben a kedvedért.

Interneten nincsenek érzelmek, illetve nem is lehet kimutatni az érzelmeket. (Ne gyere nekem a szmájlikkal mert akkor falramászok) Nem véletlenül gyűlöli az emberek többsége az interneten a párjukkal, vagy a kiszemeltükkel való beszélgetést. Nincs hangsúly, nem tudod érzékeltetni a másik féllel a szavak fontosságát, és jön a veszekedés, kanapénalvás, fene tudja. De az utóbbi részét majd csak 10 év múlva fogod megtapasztalni.

2014. dec. 29. 10:45
 13/26 anonim ***** válasza:

Sehogy. Passz.

Ö....ö... Te...tet... Tetszöl. Kb. Ez egy kis trollkodás bocsi.

Egyébként nagyon sok lehetősége nincs. Szavakban elrejteni a valódi értelmet esetleg ha beszélgettek vagy posztokban. Vagy hasonló. 5-ös az elejét nagyon szépen megfogalmazta sajnos tényekkel. Érdemes figyelni.

2014. dec. 29. 10:45
 14/26 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok félénk, de néha én is elbizonytalanodom a nők reakcióitól. Lehet te is mondtál/tettél olyat ami elbizonytalanította őt. Még ha azt nem is szántszándékkal tetted, és észre sem vetted... Adj neki kapaszkodót, hogy biztos lehessen a dolgába
2014. dec. 29. 10:48
 15/26 A kérdező kommentje:

NewFree:

20 éves vagyok, döntsd el te, hogy akkor túl fiatal vagyok-e hozzá.

Ha máshol nem tudok vele beszélni akkor kénytelen vagyok az interneten! Tudom, hogy ott nem látod, hogy a másik hogyan reagál, de ha nincs más lehetőségem akkor marad az.

2014. dec. 29. 10:51
 16/26 A kérdező kommentje:

14-es

Legutóbb írtam neki, hogy mostmár döntsük el, hogy mi legyen, mert kezdek bizonytalan lenni vele kapcsolatban. Azt is írtam, hogy én nem szoktam szórakozni senkivel se, ezért ha már nem szeretne semmit tőlem akkor azt mondja el.

Ez akkora baj?

2014. dec. 29. 10:53
 17/26 anonim ***** válasza:

14es vagyok

Pont a lényeget nem írtad, mit reagált erre?

Kicsit agresszív voltál, de végülis ha unod a kínlódást...

2014. dec. 29. 10:59
 18/26 A kérdező kommentje:

Azért szebben fogalmaztam meg.

Azt írta, hogy válaszolni fog és nem szórakozik. Ez pár napja volt.

De igen már unom a kínlódást. Több hete megy már ez, hol beszélünk hol nem, hol esélyes egy találkozó hol nem.

Mostmár szeretném tudni, hogy mi lesz vagy mi nem.

2014. dec. 29. 11:00
 19/26 anonim ***** válasza:
Akkor csak várni tudsz rá. De az nem túl jó jel,ha nem tudja azonnal megmondani mit is akar...
2014. dec. 29. 11:03
 20/26 A kérdező kommentje:

Sokat dolgozik, megértem... De nem csak egy "szia, mizu?"-t írtam...

Igen én is ezért kezdek lemondani róla... De direkt kértem, hogy ha nem akar már semmit azt is mondja meg...

2014. dec. 29. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!