Mi az ami lenyűgöz/tetszik egy lányban? Mi az ami megfogja a pasikat? Külső, belső és egyebek is jöhetnek
Az is nagyon megkapó, ha szerepel a nicknevükben a 69-es szám, kivéve, ha akkor születtek...
F/20
Nálam nem a sör a nyerő, hanem az, ha hoznak nekem kesudiót :D
Persze ott a külső is, de lehessen vele beszélgetni is.
Igaz én már idősebb vagyok de nekem kb ez tettszene:
Házias, tudjon főzni, gondolkozzon, ne az legyen a minden hogy minél nagyobb okostelefont , mükörmöt stb.-t akarjon.
Tervezzen a jövővel és tegyen is érte.Nem tukmálja a másikra a saját dolgait ha az a másikat nem érdekli.Nem kell mindig mindenáron megmondani hogy a másik mit hogy csináljon.Legyen életre való ne ijedjen meg a problémáktól hanem próbálja megoldani őket , ne halogassa amig a fejére nől.Kinézetre ami nekem fontos : szép arc ápolt külső nem kihívó öltözet. Alakra nem duci de nem is csontsovány. Az hogy szereti s sört vagy más dolgokat amiket én, az teljesen mellékes számomra.Nem kell hogy azt szeresse amit én, de fogadja el. Cserébe én is elfogadom az ő dolgait kedvenc időtöltéseit.
Söööört?
Hát végülis... :D
Na meg ha szopol rendesen :D
Köszi a válaszokat :)
1. ;)
Na igen.. kisebb dolgok pedig mindenkinél mások szerintem...Van aki a sört szereti,van aki azt ha főz rá stb stb.. :)
Inkább ilyen általános dolgok kellenének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!