Mi az ami lenyűgöz/tetszik egy lányban? Mi az ami megfogja a pasikat? Külső, belső és egyebek is jöhetnek
Óó, biztos vagyok benne hogy van más vonzerőd is :)
10 es voltam.
Esetleg a szemem :)
De most egy kesudiónyival okosabb lettem :P
Egyébként én első találkozásra gondoltam, hogy akkor mi fog meg, még nem tudni konyhatündér-e vagy szexistennő a csaj(vagy mindkettő), csak az 1.benyomás van, ami vagy tetszik vagy nem-a kérdés tehát újrafogalmazva, mi az ami tetszik és mi riasztana el?
Engem ami elriaszt vagy legalábbis elveszi a kedvem az egész randitól ha elkezd arról beszélni pl. hogy milyen szuper buliban volt...mivel én nem vagyok bulizós, és aki erről mesél egy randin háááát....
Nagy műkörmök, agyonsminkelt arc, gyerekes gondolkodás, kirakatba kitett csöcsök szintén riasztóak számomra.
Legyen érdeklődő irántam ne csak üljön unott fejjel mintha csak nekem kéne meghódítani őt, vagy mintha személyes szórakoztató szolgának tekintene.
Ami vonz ennek az ellentettje: szolid smink, visszafogott öltözék, de nőies kisugárzás, ő is beszáll a beszélgetésbe nem várja el hogy csak én szórakoztassam, komoly gondolkodású, tervekkel a jövőjéről.
Nekem tetszik az ha hasonló az ízlésünk, pl zeneileg, sorozatilag, stb, tetszik ha okos, érdekli sokféle téma. Meg nyilván ugye van az a kinézet ami engem elsőre meg tud fogni, de ezt így elmondani nem tudom, nem korlátozódik hajszínre, szemszínre stb.. :) Viszont azt igen hogy az meg tud fogni ha valakinek az átlagosnál fehérebb bőre van, ha ahhoz jön egy szép száj, orr, szem, akkor nyert ügye van ilyen szempontból. Imádom ha egy lánnyal el lehet hülyülni, de aztán át tudunk váltani komoly témára is ha arról van szó.
Ami taszít az külsőleg nyilván az ápolatlanság, na meg a barna/fekete bőrű nők nem jönnek be, nem rasszizmusból, de engem a fehér bőr vonz, a fekete taszít, ennyi. Taszít ha egy lány hülye, mármint úgy konkrétan, nem a jegyei alapján hanem általában. Na meg lehetőleg ne legyen agyon sminkelve, a kevés sokkal szebb hatást tud kelteni. 12 es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!