Lányok nektek mik a legfontosabbak egy fiúban? ( külső, belső)
Sok alszent :belso
Oszinte : kulso
A realista : penz
Külső: Pénz
Belső: Pénz
Trú story
Kulso: haj, fog elsosorban, ezek arulkodnak apoltsagarol.
Belso: legyen valamifele jo kisugarzasa, legyen humoros, fogekony, oszinte, ugy oszinte hogy mondja meg mi tetszik neki, mi nem..alljon ki magaert, s ha mar egyutt vagyunk, ertem is. Diohejban :D
legyen szellemes,megbizható,bátor,biztonságban érezzem magam mellette, érezzem ugy h hercegnő vagy mellette,bánjon is velem ugy,h én vagyok neki a legfontosabb,ne udvaroljon más nőknek.
ne legyen alkesz.
külső barna vagy szőke mindegy. szemszín zöld.
a széles hát/váll is tetszik. meg az izmos erős kar,amivel átölel. foglalkozzon vele,szánjon rám időt. simogasson. törödjön velem. fogadjon el.
A belső jóval fontosabb, mint a külső, de a külső sem elhanyagolható. Ha nem tetszik, akkor vagy nem lesz semmi, vagy olyan hihetetlen, megismételhetetlen, különleges személyiségének kell lennie, ami feledteti velem még a külső problémákat is.
Belsőre ALAP DOLOG, hogy hűséges, kedves, törődő legyen, de ahhoz, hogy felfigyeljek rá úgy igazán, és akarjak tőle valamit, kell egy kis fűszer: ez a humor, és az, hogy még az unalmas témákat is érdekesen tudja előadni, legyen árnyalt a személyisége, művelt legyen(nem kizárólag a sulis műveltségre gondolok, hogy tudja, mikor szakadt ketté a Római Birodalom, meg ilyenek, hanem legyen tisztában a világ aktuális dolgaival), legyen egyedi. Fontos, hogy különlegesnek tartsam, és legyen oka annak, hogy ő a barátom, nem pedig egy másik srác.
A pénz nem számít olyan sokat, mint ahogy azt gondolják - az viszont joggal elvárható egy felnőtt férfi esetében, hogy dolgozzon, vagy ha épp nem talál munkát, a szándék legyen meg, hogy keressen. Nem baj, ha csak minimálbéres, de ha egész nap a kanapén fekszik, és lusta, mint a dög, az sem megy.
19/L
Kedves első!
64 kiló vagyok a 192 centimhez, szüleim keresete megegyezik a szerbiai átlagkeresettel, szóval pénzzel sem vagyunk ellátva. Ennek ellenére volt már jópár kimondottan csinos és intelligens barátnőm.
Neked is össze fog jönni, ne aggódj. Emiatt nem kell leírni a női nemet, mert habár nekem is kivan a f.@szom az emberek 90%-ával, van közöttük jónéhány, aki nem tartozik a tömegbe.
Üdv
kulso: azert ne legyen egy banyarem, legyen magasabb nalam
belso: ne a szerelmem legyen hanem a legjobb baratom akivel mindent meg beszelhetek, ne mondja el egy nap tizszer hogy szeretlek, legyen vicces, es esetleg egy kicsit perverz ees ne legyen nagy pofaja az interneten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!