Mit tegyek? Töbi lent!
Figyelt kérdés
13 éves (6. -os) fiu vagyok 130cm magas a legalacsonyabb az évfolyamban, sőt az 5. -es évfolyamban is. Lasan a hugom is utolér(9éves). Tavaj jött egy új lány a suliba mióta meglátam tetszik. Sikerült vele öszebatátkoznom a tanév vége felé megbróbáltam hátha nem fogja zavarni a magaságom természetesen viszautasitot. És öszejöt egy 7-es srácal aki nem is szereti igazán. Szeretném Ujra megróbálni. Mit tegyek? Minden fajta segitséget megköszönök! (Jóképü srác vagyok 34kg) Bocsánat a helyesírási hibákért!2014. dec. 28. 22:31
11/12 A kérdező kommentje:
Ha 140cm szerintem akor ja. De a 140cm az nem.
2015. ápr. 27. 15:07
12/12 A kérdező kommentje:
Ha 140cm akor ja nem vagyok se kövér se sovány. Viszont a magaság nem oké.
2015. ápr. 27. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!