Mit tegyek? Töbi lent!
Figyelt kérdés
13 éves (6. -os) fiu vagyok 130cm magas a legalacsonyabb az évfolyamban, sőt az 5. -es évfolyamban is. Lasan a hugom is utolér(9éves). Tavaj jött egy új lány a suliba mióta meglátam tetszik. Sikerült vele öszebatátkoznom a tanév vége felé megbróbáltam hátha nem fogja zavarni a magaságom természetesen viszautasitot. És öszejöt egy 7-es srácal aki nem is szereti igazán. Szeretném Ujra megróbálni. Mit tegyek? Minden fajta segitséget megköszönök! (Jóképü srác vagyok 34kg) Bocsánat a helyesírási hibákért!2014. dec. 28. 22:31
2/12 anonim válasza:
Készülj fel a sok negatív kommentre! Remény mindig van😉 soha ne add fel az álmaid. És mindig gondolkozz pozitívan
Sok sikert kivánok
13/L
3/12 anonim válasza:
hmmm hmmm... Most saját tapasztalatból írok, mert ugyan ez volt velem is, bár én talán pár cm-el magasabb voltam akkor... Nekem összejött, mert nem adtam fel. :) Teperj, menj utána, éreztesd vele, hogy szereted. Nem tudom, még mindig a barátod-e, de ha igen, akkor nincs veszve semmi :) Sok sikert!
4/12 anonim válasza:
Ne keseredj el!!!!!! En nyolcadikos vagyok es az en osztalyomban is van olyan aki kb. 140 cm es mindenki cukinak tartja:))de késoob lehet hogy akár 1-2 év mulva te leszel naluk magasabb (anya meselte hogy neki is volt ismerose aki kicsi voltmaramar fel kell nézni rájuk:))) semmi aggodalom
5/12 anonim válasza:
Én is ilyen magas voltam 6.ban. Most 8.os vagyok és 180 cm er. Ne keseredj el. Ez meg a saját véleményem de minek 6. Ban barátnő?sztem nem akarsz várni min 7 évet hogy legyen is valami. Nekem sincs pedig lehetne mert én nem látom értelmét. Persze izlések és pofonok. A fő hogy majd meg fogsz nőni, ha sportolsz akor megizmosodsz és ő fog oda menni hozzád.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D
2014. dec. 29. 17:11
7/12 anonim válasza:
En 13 éves vagyok 190cm magas... (7.es) apa szerint nallam hamarabb indultak be a növekedési hormonok de lehet hogy le is fognak nemsokára állni,te nállad ha nincs növekedési betegséged akkor pont forditva van te késöbb kezdessz el nőni (mint a csapattarsaim lassan mar 4. Legmagasabb leszek pedig 1. Voltam
8/12 A kérdező kommentje:
Azóta épen szakitani akar a barátjávl mer rájöt h megcsalta stb... Szerintetek megpróbáljam?
2015. jan. 13. 21:27
9/12 A kérdező kommentje:
Szakitot a barátjával.
2015. febr. 27. 22:15
10/12 anonim válasza:
Semmi bántás de 34 kg normalis 7 es fiunak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!