Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pontosan miért csinálja ezt?...

Pontosan miért csinálja ezt? (Töbi lent)

Figyelt kérdés

A meglepetés kedvéért van egy 21 év körüli srác akit kb 3 hete ha ismerek. És mostanában érdekes a viselkedése, de persze jó értelemben :D

Mikor rám is "szia :$$" így amikor megbetegedtem és megtudta " szegénykém :( most ha ott lenék oigyogyitanálak :$ :) "

Monja mikor hiv majd fel, kerdi folyton mikor talalkozunk.

Mikor emlitete h szülinapi bulija lesz és szeretné h ott legyek. Én viszont mondtam neki hogy nem biztos hogy el tudok menni mert az a szüleimen múlik. Erre azt válaszolta, hogy teljesen meg érti hogy nem biznának még benne, de vigyazna rám. Ezen a mondatán nagyon meglepődtem.

Sztem egy helyes fiú, csak nem igazan vagyok biztos benne. Szerinttetek nem büzlik nála vmi? :/

Vagy csak szimplán ilyen? :) :P

Köszi előre is a válaszokat. :)

2013. okt. 9. 18:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Am bocsánat a helyes írasért. :P :)
2013. okt. 9. 18:19
 2/8 anonim válasza:

te hány éves vagy?

lehet h komolyan gondolja, de azért előtte nem árt megkérdezni pár ember véleményét.

2013. okt. 9. 18:20
 3/8 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok.

Azért írtam ide ki, mert kiváncsi vagyok mások vélemenyére. :D

2013. okt. 9. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni, hogy milyen szándékai vannak, főleg részegen (mert feltételezem, h inni fog a születésnapján).
2013. okt. 9. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem mennék el, ha nincs ott senki más ismerősöm.
2013. okt. 9. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom hogy el menyek e a szülinapra vagy sem, mert anyámék úgy sem fognak el engedni, de azt hogy ha párszor talalkozok vele és össze akkarna jöni velem akkor nem igazán lene jó döntés igaz?

Am nem olyan ember akiről leolvasnám azt hogy most lefektetne áztan othagyna a külseje sem olyan. És azt mondta hogy hosszú komolya kapcsolatot akkar.

2013. okt. 9. 18:33
 7/8 anonim válasza:
Soha senkit ne ítélj külső alapján, előbb ismerd meg alaposan és utána alkoss véleményt. Amúgy érdemes megpróbálni ha úgy érzed szimpatikus és kedveled, de csak lassan haladj vele. Menjetek el néha beszélgessetek, és szerintem akármi is lehet, az, hogy meg jó döntés-e soha nem tudjuk meg előre, mert ha meg tudnánk nem tanulnánk semmit. A tanácsom: carpe diem.
2013. okt. 10. 16:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Jöhetnek még valaszok

2013. okt. 11. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!