Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női agy ezen részét ti megértitek? Töbi lent.
Figyelt kérdés
Azt mondta hiányzok neki és jó lenne újra elem lenni mert így rossz neki, ha találkozunk, de mikor rákérdezek, hogy na?? Akkor a válasz, hogy se igen se nemet nem akar mondani, mert szerinte utána még jobban fájna neki, ha megint szakítunk. /Első szakítás oka: időt kért/ Azóta akarva és/vagy akaratlanul, de néz, figyel. Egyszer pillantok oda rá, de mindig találkozik a tekintetünk. Egyszerűen látom, hogy hiányol, de akkor miért nem tesz valamit érte????????2013. máj. 9. 14:53
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem tudja mit akar. Két dolgot tehetsz, vagy vársz rá (ebben benne van, hogy jön más), vagy megpróbálsz férfi lenni, és meghódítani újra.
2/6 A kérdező kommentje:
Várok... de szerintem nincs értelme.
2013. máj. 9. 14:57
3/6 anonim válasza:
A női agy értelmezési lexikonjának megírása folyamatban van, immáron több ezer éve :) Mert bizonytalan, azért nem tesz. Tényleg időt kell itt hagyni, nincs mese. Ha egymásra vagytok kattanva, valaki úgyis elindítja a lavinát :)
4/6 A kérdező kommentje:
Ő elindította, mert kedveskedett dolgokkal én viszonoztam is és tök jól elvoltunk megint meg újra beszélgettünk, de mikor komolyra fordítottam a szót akkor kerülte volna a témát...
2013. máj. 9. 14:58
5/6 anonim válasza:
bocs, de ez nekem nem női agy, nem tudom ennyire nem vagyok tétova és nem is voltam
szóval dönteni kéne,
nem tudom hány évesek vagytok? inkább gyerekes, mint női agy
v hiányzol neki és akar v nem, számomra nincs középút, talonban ne tartson, én már eldöntöttem volna a helyedben
amúgy már volt szakításotok, időhúzás is, én már hagynám, de Te tudod N
6/6 anonim válasza:
Nagyapám mondta mindig:
"Kisunokám... a nőket nem kell megérteni, mert ők megértik egymást... és éppen ezért utálják is egymást" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!