Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez miért lehet? Ti tennétek ilyet? Talán ti jobban megértitek.
3hónapja lett vége a kapcsolatomnak,azért dobott mert úgy érezte hogy több a megszokás mint a szerelem,azóta egyre gyakrabban találkozunk és beszélünk,rászokott arra hogy egyre többet mesél,néha felhozza a régi dolgokat,mondta hogy néha kimehetnék vele és a haverjaival iszogatni vagy csak úgy dumálni,ennek ellenére van barátnője,amikor ezt szóba hoztam annyit felet hogy ha egy kicsit is számítana neki nem velem lenne szombat délután,és még csak arra sem hajlandó hogy a nevén hívja a csajt
Nem értem hogy mi van vele,főleg hogy a szakítás után szétesett,rengeteget piál,állítólag belevitték a drogokba is mert nem boldog amióta szakított velem.
Most mit érezhet?Ha többet jelentek neki mint a máik lány miért van vele,és ha nélkülem nem boldog miért nem mondja meg?
Vagy egy szuperfantasztikus srác aki meg akar óvni az ő csúnya életétől és csak néha akarja h vele légy..persze ezt kétlem :)
Van egy barátnője vele van, valószínűleg szereti is mert ha nem szeretné és te simán visszafogadnád akkor nem lenne vele, szóval szereti, hacsak nem fegyverrel fenyegeti a lány a srácot h felnyomja a rendőrségen a drogok meg a haverjai miatt...de ezt is kétlem.
Szóval valószínűleg kedvel téged , valamennyire fontos maradtál neki de nem eléggé, amolyan kisebb játékszer vagy neki.
ÉS amíg ő bent van a képben addig te nem fogsz tudni rendes életet élni és másik normális pasit találni és szeretni sem fogod tudni mert amennyit ő beszél veled meg elomndja h csodálatos vagy azzal mintha sakkban tartana téged, és ez által másra nem is tudsz figyelni...mert valójában reménykedsz........
nem mondtam hogy szuperfantasztikus,és azt sem hogy megakar védeni
a csajjal meg csak bulikon találkozik,néha hazaviszi,de ennyi az egész,én nem ismerem a csajt de szoktam dumálni olyannal aki ismeri,16éves,még nem akar komoly kapcsolatot,és kézről-kézre adják a dugásnál,úgyhogy nem hiszem hogy pont egy olyannal akarna komoly kapcsolatot akit az összes haverja megdugott már
jahogy ilyen fiatalok? :)
Egyébként kérdezd meg tőle az a legegyszerűbb.
ő 18,én 19(L):)
az a baj hogy amikor én hozom szóba annyival elintézi hogy mosolyog,de semmit sem tesz én meg félek nála így próbálkozni,egyszer volt olyan megjegyzése hogy a szakítás óta csak a piától boldog,de utána egy csomó ideig nem jelentkezett,és ezért gondoltam hogy hátha egy másik pasi jobban megérti hogy mi lehet ez:)
erre én is gondoltam,csak megint nem magyarázat arra hogy miért csak részegen dugja:/
meg betépve bocsánatot kért a szakításért meg azt mondta hogy nem akarata,másnap meg úgy viselkedett mintha nem is beszéltünk volna,úgyhogy nagyon nem vágom hogy mi van
jó! akkor na!
1. szakítottatok mert ez már csak megszokás volt neki, ergo max annyira szeretett téged mint egy barátot mint egy dugókomát.
2. mindent elmesél neked a titkait minden fontos dolgot--> miért? mert te lettél a lelkitársa , és mivel nem a párja vagy így már más mert nem tudtok szakítani ugye :)
3. van barátnője..nem hívja nevén, ---> biztos jó vele a szex, a csaj elfogadja ahogy van nem féltékeny szabadjára engedi őt nincs megkötve a keze
4. szakítás után szétesett..pia ...talán drog is----> nincs barátnő akkor vannak haverok buli pia szabadság, amíg ki nem józanodik és nem ébred másnap fejfájással addig ez tök jó dolog, de aztán mindezt jó valakivel megbeszélni és nem a barátnőjével fogja mert neked sem mondaná el ha a párja lennél mert félne h kib@sznád
5. mit érezhet?----> van a barátnője a párja és vagy te a a legjobb barátja, akiről ugy tudja hogy ha nem lenne neki a barátnője nálad tuti lenne esélye
6. ÉS ezzel megköti a kezed még ha nem is látod, ennyi!!!
lehet hogy igazad van,majd megpróbálok kevesebbet találkozni/beszélni vele:)
csak ezt a lelki társas dolgot nem nagyon értem,meg nem vagyunk barátok,sosem vettük egymást barátszámba
am meg a csaj tudja,ő is ott szokott lenni a bulikon,csak nem érdekli hogy mi van vele,szex kapcsolatban vannak érzelmek nélkül
a válaszom egy határozott talán :)
Akkor tudod meg ha megkérdezed és ha meg is mondja!
kérdezd meg őt ezekről a dolgokról , szakítottatok, szóval nincs mit veszítened...
és megint igazad van:)
lehet hogy csak meguntam hogy mindig én kezdeményezek és ezért nem kérdeztem ráxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!