Férfiak, bejönnek nektek a szeretetéhes lányok? Nem zavar titeket a viselkedésük?
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 21:29
1/12 anonim válasza:
Mivel az vagyok én is így nem.
Rossz hogy akkor se te se én nem tudunk adni, csak kapni szeretnénk?
Hjah :(
2/12 anonim válasza:
engem nem zavarna :) sőt még segítenék is rajta hogy ne legyen szeretett hányod :)))
3/12 anonim válasza:
mindenki vágyik szeretetre. Ez mért zavarna bárkit is?
4/12 anonim válasza:
Persze.Sajna én is szeretethiányos vagyok.
5/12 anonim válasza:
De, engem borzasztóan zavar. Az ilyenek általában a legönzőbb, legféltékenyebb lányok, akik már azért hisztiznek, mert a szokásosnál 5 perccel tovább csináltam valamit, ami nem velük kapcsolatos.
6/12 anonim válasza:
Nemzavar, engem is boldoggá tesz ha szeretetet adok :) 18/f
7/12 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint szeretetéhes, hanem olyan, akinél ez úgy derül ki, hogy rengeteg kedvességet ad.
2014. dec. 28. 21:37
8/12 anonim válasza:
adjon sokat,csak örülnék neki :) és viszonoznám,az ilyen nők előhozzák a gyengédséget
9/12 anonim válasza:
csak akkor ha az én szeretetemre éhes.
10/12 anonim válasza:
inkább legyen szeretetéhes mint egy jégkirálynő. hozzáteszem, ha jól átgondolom nem ismertem-ismerek egyetlen egy ilyen csajt sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!