Fiuk, lányok titeket zavar ha egy lány focizik? Ha ugy adodna osszejonnetek vele?
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 09:43
1/18 anonim válasza:
Persze. Ha egyébként helyes, kedves és jól érzem magam vele.
3/18 anonim válasza:
Ha tetszik nekem mert csinos, akkor persze.
4/18 A kérdező kommentje:
Ti nem tartjatok oket fiusnak?
2014. dec. 27. 09:59
5/18 anonim válasza:
Fiús akkor, ha rövid haja van, vagy ha kizárólag fiús ruhákat hord.
Csak mert egy lány alapvetően fiúk által gyakorolt sportot űz, még nem lesz fiús. Az első barátnőm eszembe jutott nekem is focizott, 16 évesen, amikor én meg 18 voltam. Nem éreztem hogy ettől fiúsabb lenne.
6/18 A kérdező kommentje:
Igazabol en is focizok. De nekem hosszu a hajam es elege csajos ruhakba jarok. Bar a magassarku nem a kedvencem de ha ugy van azt is felveszem
2014. dec. 27. 10:06
7/18 anonim válasza:
Egy lánynak a kinézetétől és a viselkedésétől függ hogy mennyire tartják őt lányosnak vagy fiúsnak.
Akár autószerelő is lehetnél, ha mellette lányos kinézeted van és lányosan viselkedsz, akkor sem tartanának fiúsnak. Szóval nem függ attól hogy fiús vagy lányos vagy-e, hogy miket szoktál csinálni.
8/18 A kérdező kommentje:
De megsem talalok senkit magam melle
2014. dec. 27. 10:13
10/18 A kérdező kommentje:
Nem:) meg most sem :)
2014. dec. 27. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!