Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mást is zavar ismerkedésnél a...

Mást is zavar ismerkedésnél a trágár beszéd?

Figyelt kérdés

Mármint nem a randin, hanem úgy hogy látod valakin hogy trágár szavakat használ.

Egy bizonyos szintig nem zavar, viszont ha azt a szintet átlépi egy csajszi, onnantól kezdve a szememben egyenlő a nullával.

Ez a b@sszus, meg a fenébe stb. az ami belefér.

De múltkor volt egy lány, elmentem vele mekibe, ettünk, leette magát véletlen és azt mondta hogy "f@s z@m". Gyakorlatilag azt mondtam hogy mennem kell, és otthagytam.

Nálam ez egy ilyen beidegződés nem tehetek róla, ha valaki mocskosul beszél képtelen vagyok vonzalmat érezni iránta.

2014. dec. 12. 07:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Érthető, az is kiábrándító amikor 2 szép csaj beszélget és a baz+ a kötőszavuk.

20/L

2014. dec. 12. 07:11
 2/11 anonim ***** válasza:
igen
2014. dec. 12. 07:12
 3/11 anonim ***** válasza:
bizonyos szint felett már zavar engem is, de a legdurvább az volt, amikor a lány köpködött :D nem vagyok egy álszent finnyás kisgyerek, de az már nem fért bele nekem sem :D
2014. dec. 12. 07:19
 4/11 anonim ***** válasza:
4%
Én elég sokszor mondok ilyen szavakat, nem vettem még észre hogy zavarná a pasikat.
2014. dec. 12. 07:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, engem is zavar, de főleg a lányoknál. Nem szep, ha egy lany karomkodik. Kivetel az ágyban, de az mas kerdes:D
2014. dec. 12. 07:20
 6/11 A kérdező kommentje:

# 4

Nem mindenkit zavar, de nálam ez teljesen kiábrándító dolog, a legnagyobb fellángolást is kioltja.

2014. dec. 12. 07:22
 7/11 anonim ***** válasza:
bi lány vagyok, és mindkét nemnél undorító tud lenni; a legtöbb észre se veszi
2014. dec. 12. 07:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem általánosan is zavar a trágár beszéd, nem csak ismerkedésnél.

Azért az elmond valamt az illetőről, hogy ne tudja máshogy kifejezni magát.

Persze olykor kicsúszhat egy-egy olyan szó, az belefér.

2014. dec. 12. 09:04
 9/11 anonim ***** válasza:
hát én is elég csúnyán beszélek sajnos, de azért ismerkedésnél igyekszem visszafogni magam, pláne ha látom, hogy a másik se használ ilyen szavakat. de azért ez nem lenne kizáró ok, mert ez csak egy rossz szokás, amin lehet változtatni, ellentétben pl. egy buta, gerinctelen stb jellemmel.
2014. dec. 12. 09:23
 10/11 anonim válasza:
Engem is zavar,ha egy fiú mocskosul beszél.A múltkor véletlen két levelet írtam egy fiúnak és azt válaszolta,te tényleg ilyen hülye segg vagy?Na ez például nagyon zavart engem.
2014. dec. 12. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!