Ha valaki tök gyönyörű és minden passzol rajta, miért hagyja meg a karján a vastag szőrt? A szőrtelenítés fájdalma lehet az ok vagy valami más?
Figyelt kérdés
Tegnap táncoltam egy ilyen nővel és ahogy kicsit feljebb csúszott a kezem, beletúrt a sötét szőrbe. Nem azt mondom, még így is kívánatos, de akkor is...2014. dec. 28. 14:34
11/13 A kérdező kommentje:
Akkor most még egyszer mindenkinek: egy nő azt tehet, ami csak tetszik neki. Függetlenül mindentől szerethetik őt, találhat magának egy jó párt. Lehet, hogy korlátozott vagyok, engem személy szerint taszított a szőr. Ezek az én érzéseim, elnézést kérek értük mindenkitől. Nem akarok cikizni senkit, az érdekel, mi van a nő fejében amikor szőrtelenít vagy nem szőrtelenít. Úgyhogy próbáljuk a kérdést a maga tárgyilagos formájában kezelni!
2014. dec. 28. 15:01
12/13 Költőnő? válasza:
Őt nem zavarja/megbarátkozott vele, nem kap negatív visszajelzéseket . Akkor miért is tenné?
13/13 anonim válasza:
Mi van a fejében, szőrtelenítés közben:
- De büdös ez a krém...
- Már megint összekrémeztem a törölközőt!
- Kinyomjam az egészet a tubusból vagy hagyjak...?
- Ez fájt.
- Basszus, még mindig maradt rajtam szőr?!
- Hol a borotva?
- Csak rám ne nyisson senki.
- Remek, vérzek a borotvától. Már csak ez kellett.
- Már megint tiszta szőr minden...
Mi van a fejében, ha valaki nem szőrtelenít (és nem is akar):
- Szarok rá, jó vagyok így.
- Ha a férfiaknak lehet, nekem is.
- Nem is látszik, minek szedjem le?
- Legalább melegít.
- Természetes szépség kell nekik? Na most meglátjuk, melyik hazudik és melyik nem.
Meg ilyenek. Minden kedves kommentelő javíthat, vagy hozzáteheti a saját meglátásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!