Megmondanátok őszintén, hogy nézek ki?
A barátaim persze azt mondják, hogy szép vagyok, akik meg utálnak,azt hogy csúnya. Emiatt elég padlón van az önbizalmam, úgyhogy semmi másért, csak ezért irtam ki a kérdést.
18L
Elsőre azt gondoltam, biztos google-ről vadásztad a képet, de az nem talált rá semmit...
Dehát ha tényleg te vagy a képen, akkor...
Gyönyörű vagy, simán 10/10. :) Akik utálnak, azokra szimplán nem kell hallgatni. Nyilván, egy alapvető emberi ösztön, hogy akivel nincsenek jóban, annak rosszat akarnak.
Személy szerint nem értem ezeket a "minek a kérdés, csak egófényezést akarsz" típusú hozzászólásokat. Máskor mindenkinek az a baja, hogy az ilyen lányoknak nincs önkritikája, meg hogy fennt hordják az orrukat.
Itt egy szép lány, aki nincs elszállva magától. :) Örüljetek neki, és ne legyetek rosszindulatúak.
Első képen sokkal szebb vagy (nem a melleid miatt).
Szerintem a másodikon is jól nézel ki csak ott nekem kicsit sok lett a smink.
Egyébként ez most komoly? Ha egy ilyen lánynak nincs önbizalma akkor kinek lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!