Valakinek van kedve dumalni?
Figyelt kérdés
De tenyleg dumalni normalis dolgokrol, unatkozom es aludni kene deeehat most epp lazadok a vilag ellen szoval nem fogok aludni soha hihi. Na jo majd fogok jol atvertem mindenkit ezt beneztetek
17L es nem, nem vagyok gyerekes a koromhoz kepest es lehet velem normalis dolgokrol beszelgetni nem kell eloiteleket gyartani koszonom.
szeretnek csatolni egy kepet is bizony
#swag#yolo#fckim13yearsold
2014. dec. 28. 01:23
32/38 anonim válasza:
Én! :DD
Bírom a stílusod :D
17/F
33/38 A kérdező kommentje:
Akkor aki nem utal meg a bolygon ramirna pls?
2014. dec. 28. 03:07
34/38 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy iszonyú gyerekesen viselkedsz, egy lány, aki már közelít a 18hoz, legyen már egy kicsit érettebb és komolyabb (már ha igaz az hogy 17 vagy) valamint, nézz utána az ironia és a szarkazmus szavaknak, mert igy nagyo nem vicces.. Nagyon nem, de azért értékelem a probálkozásod.
35/38 A kérdező kommentje:
Kapasbol van a kerdesem alatti leirasban ket ironia, nem hiszem, hogy nagyon keresni kell! Nekd nem vicces, sajnalom. Az, hogy nem vagyok buval b*szott es nem keresem a hibakat es a lehetosegeket,hogy belekossek masba... hat sajnalom! Kovezzetek meg.majd legkozelebb odairom a gyengebbek kedveert az ironia reszet a szovegnek! Egyebkemt a humor mindenkinel mast jelent, valaki ezt erti, valaki nem. Nehogy engem hibaztass mar, mert te mast szeretsz konyrogom.
2014. dec. 28. 03:23
36/38 anonim válasza:
Nem vagyok buvalb.szott, de igazán köszönöm a lehetnőséget.
38/38 A kérdező kommentje:
Szetvagyok oltva uhhhh
2014. dec. 28. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!