Valakinek van kedve dumalni?
Figyelt kérdés
De tenyleg dumalni normalis dolgokrol, unatkozom es aludni kene deeehat most epp lazadok a vilag ellen szoval nem fogok aludni soha hihi. Na jo majd fogok jol atvertem mindenkit ezt beneztetek
17L es nem, nem vagyok gyerekes a koromhoz kepest es lehet velem normalis dolgokrol beszelgetni nem kell eloiteleket gyartani koszonom.
szeretnek csatolni egy kepet is bizony
#swag#yolo#fckim13yearsold
2014. dec. 28. 01:23
11/38 A kérdező kommentje:
O is komolyan vette hogy csupa depi vagyok.. olyannyira negativak vagytok, hogy en is negativ leszek meg a vegen basszus :/
2014. dec. 28. 01:41
12/38 A kérdező kommentje:
Latom valaki 18perccel akarja kiszurni a szemem
2014. dec. 28. 01:42
13/38 anonim válasza:
#neitéljelameddignemismersz
#nemvagyokribnccsakszeretekszopni
14/38 anonim válasza:
nyugi kiscsillag. szeretünk mi, csak nehogy még jobban nekiállj nyafogni!
15/38 anonim válasza:
Úgyértem még 2óráig leszek xD De ha nem hát nem.
16/38 A kérdező kommentje:
#egyefenenemitellek
#aszopnicsunyaszo#kiveve#akisbabaknal#szovalpls
2014. dec. 28. 01:43
17/38 A kérdező kommentje:
Hol hol nyafogtam? Nem szokasom, ne nezzetek mar olyan tomegribizlinek legyetek oly szivesek
2014. dec. 28. 01:45
18/38 A kérdező kommentje:
Akkor ram irhatsz na, egye fene!
2014. dec. 28. 01:45
19/38 anonim válasza:
Nem igaz hogy te 17 vagy! Nekem kb 12 nek tűnsz.
20/38 Mátranováki Fényevő válasza:
Ne aggódj, ha negatív leszel, majd előhívunk. Höhö. Érted.. Túl éjjel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!