Hogy és hol ismerkedtetek meg a szeretőtökkel?
Látom, nem úszom meg kétszavas válaszokkal. Pedig bíztam benne, hogy miután legalább 50x leírtam, már mindenki olvasta.
Tehát: Mint mondtam, szeretem a feleségemet. Mindennél és mindenkinél jobban. Most jön a kérdés, hogy akkor miért csalom meg? Azért, mert a fény csak a sötétben látszik. Verőfényes nappal megbszhatod a zseblámpádat, nem segít hazatalálni. Minden érzésbe belefásul egy idő után az ember. Ha bemész egy szörnyű bűzt árasztó verembe, két perc sem telik el, és már nem érzed a büdöset. Ha kilépsz, majd újra vissza, megint megcsap a bűz. Ha szereted a mákos tésztát, de minden nap azt kell enned, hamarosan a könyöködön jön ki. De ha időnként más is eszel, megint tudod értékelni a fenséges ízt. Ha szeretsz valakit, és vele élsz évtizedek óta, ez az érzés is megkopik. Nem is emlékszel már rá, hogy miért is szerettél bele? Miért is ő a világ legfaszább csaja? Az oxitocin (szerelemhormon) mindenkinél lebomlik fél-másfél év alatt. Nincs kivétel. Mindent és mindenkit beterítenek szürke hétköznapok. Akik nem vigyáznak az érzésre, akik nem ápolják azt, hamar azon veszik észre magukat, hogy már nem a párjukkal élnek, hanem valaki MELLETT. Már nem összetartoznak, hanem a körülmények tartják össze őket. A szex is ellaposodik, ha mégoly hatalmas élményt nyújt is, mert a jó nagyon könnyű megszokni.
Ilyenkor kell egy kis kommersz szex. Valaki mással. És egyből rájössz, hogy mit hagytál otthon! Hogy KIT hagytál otthon. Egy gyöngyszemet, egy kincset, egy ritka hegyi kristályt. És újra ugyanolyan fényesen ragyog, mint régen, és újra egekbe röpít a vele való szeretkezés, és újra tudod, hogy csakis ő létezik neked, és senki más.
11 És ezt te el is hiszed, amit leírtál? Azért kúrsz félre, hogy olyan szar élményeket szerezz, amiknél a feleséged jobbat tud neked nyújtani? Mert konkrétan ezt írtad le. És a feleséged mit szól hozzá? Mert ha vele is meg van beszélve, akkor nincs ezzel semmi gond. Sőt számomra akkor sincs ezzel gond, ha nem beszéled meg vele, de neki mondjuk baromi rossz lenne, ha kiderülnének a félrelépéseid és nem nagyon hiszem, hogy a magyarázatod meggyőző lenne bármelyik nő számára.
Én pl. azért kacsingattam félre, mert a férjem nem volt hajlandó a szexre, elhagyni nem akarom, a szeretőm nem is arra való, hogy komolyabban együtt legyek vele, nem mondom, hogy szép dolog ez, csak azt, hogy valahol érthető, fiatal vagyok, vannak szexuális igényeim. De ha otthon megkapnám, azt, amit szeretnék eszembe sem jutna máshol keresgélni, és nem is keresgéltem hosszú évekig, csak a férjem egy nap úgy döntött, hogy nem érdekli a szex, engem pedig érdekel.
"Tehát: Mint mondtam, szeretem a feleségemet. Mindennél és mindenkinél jobban."
A dolog több sebből vérzik akkor.
1. A szeretődet is szereted, ő mégsem a feleséged, akkor ez az érv a házasság mellett nem stimmel.
2. Arról nem esett szó, hogy vajon a feleséged támogatásával, buzdításával van-e szeretőd vagy a háta mögött.
De ha a háta mögött:
A szeretet szó jelentésével tisztában vagy?
Mert szerintem még jóval azelőtt, hogy szeretetről beszélhetnénk, van az, hogy a másikat egyenrangú emberként kezelem, nem taposok a méltóságába, és tiszteletben tartom, hogy ő szabad lény és nem az én tulajdonom.
Tehát nem fogom átverni, csak azért, hogy nehogy úgy döntHESSEN, hogy nem akarja folytatni ezt a kapcsolatot.
3. Ha a feleséged tartana szeretőket a hátad mögött, vajon azt is úgy értékelnéd, hogy téged szeret a világon a legjobban, de mindennél jobban?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!