Ismerkedtetek ugy, hogy epp gipszben volt valamitek? Lehet elonye is annak, hogy pont ilyenkor vagy begipszelve? 22F
Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 10:21
1/8 anonim válasza:
Miért lenne előny, talán megsajnál vagy mi, és csak azért is szóba állna veled valaki?...
2/8 anonim válasza:
Én voltam gipszben, de ekkor már fél éve volt nőm. Semmi jelentőssége nem volt a gipsznek.
3/8 Buford Tannen válasza:
te se vagy megkeseredve :D
4/8 anonim válasza:
Én lányként azt mondom, abszolút nem számít, sem jó sem rossz értelemben. Eleve nem randiznék sajnálatból, ha meg tetszik a srác, akkor nem érdekel ilyesmi. Maximum rákérdeznék, hogy mi történt, és jobbulást kívánnék.
6/8 A kérdező kommentje:
No es lanyok,ti is ismerkedtetek mar gipszben?
2014. dec. 13. 10:55
7/8 anonim válasza:
2 hétig volt gipszem és egy kisfiú szólított meg a metrón,hogy ilyet hol lehet venni?:)különösebben senkit sem érdekelt a látvány az ismerőseimen kívül.
8/8 anonim válasza:
Ezek szerint nem találkoztatok még gipszfétises emberrel, nekem a gipsz a lányokon nagyon izgató tud lenni. Ha ritkán látok egy lányt gipszben, és egyébként tetszik, mindig előnyt élvez mással szemben, mindig meg akarom szólítani. Az egyetlen szerencséjük, hogy nem merem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!