Mennyire rossz pont, ha őszinte vagyok a csajjal?
15/F vagyok.
Most ismerkedem egy lánnyal facebookon (nem egy helyen lakunk), és mivel eddig nem nagyon volt ilyen alkalom, hogy hosszabban, komolyabban ismerkedjek egy lánnyal, ezért nem nagyon tudom mit szabad és mit nem szabad elmondanom.
Én elég szegény családból származom, szóval, bár a megélhetéshez mindig megvan ami kell, de azon túl csak nagyon ritkán jutok új élvezeti cuccokhoz (telefon, konzol, pc).
Ez még annyira nem baj, de a szegény családoknak vannak olyan dolgaik, amiket a gazdagabb családok nem nagyon tartanák megfelelőnek, és ezek elég kínosak... Pl. hogy télen néha penészes a fürdőszoba fala, vagy, hogy az egész házban egy rohadt kilincs nem működik megfelelően stb.
Most persze, ezek nem tűnnek olyan nagy dolognak, de úgy érzem, hogy az én generációm ezekre nagyon érzékeny.
És én naivként, ha a csaj kérdez valamit, és nem tudok kitérni a válasz alól, ha kell elmondom neki, hogy nem jók a kilincsek, vagy hasonló.
És elég rossz érzés, hogy ő utána arról kezd el beszélni, hogy reméli, hogy karácsonyra nem megint iphone 5-öt, hanem hatot kap.
Szerintetek még mindig fontos, hogy suba a subához guba a gubához?!
Tudom, milyen ez, én egy szobában alszok az anyukámmal és a húgommal, és hát, eléggé szégyellném ezt a barátommal szemben, szóval nem vinném haza meg ilyesmik.:/
De ha olyan a csaj, hogy megérti, akkor nincs semmi probléma.
Még mindig áll szerintem a suba a subához. Volt kőgazdag pasim, nem szerettem, kellemetlen volt. Folyton olyan programokra hurcolt, amiket nem bírt el a pénztárcám, azt pedig nem szeretem, ha a párom fizeti nekem a dolgok nagy részét.
A mostani párommal nagyon hasonló környezetből származunk, hasonlóak az igényeink. Sokkal jobban kijövünk ilyen szempontból.
ahogy mondod.
suba a subához,guba a gubához
érdekes,nem tudom megfigyelted-e,de én még soha nem láttam olyat,nem is hallottam olyanról,hogy egy gazdag,jómódú lány járjon egy szegény fiúval...Mindegyik a maga almából választ gazdag ficsúrt.
Fordított helyzetben érdekes módon láttam olyat,hogy a fiú gazdag,a lány szegény.
Hogy is van ez lányok??!
Kedvesen, egyenesen írsz, és ha a csajnak olyan gondjai vannak, amikről fentebb írsz, talán nem fogja érteni a tieidet.
Meg vagyok róla győződve, hogy aki soha nem szenvedett hiányt, az másképpen gondolkodik, és nincs alkalmas út egymás felé.
N31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!