Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire rossz pont, ha...

Mennyire rossz pont, ha őszinte vagyok a csajjal?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Most ismerkedem egy lánnyal facebookon (nem egy helyen lakunk), és mivel eddig nem nagyon volt ilyen alkalom, hogy hosszabban, komolyabban ismerkedjek egy lánnyal, ezért nem nagyon tudom mit szabad és mit nem szabad elmondanom.

Én elég szegény családból származom, szóval, bár a megélhetéshez mindig megvan ami kell, de azon túl csak nagyon ritkán jutok új élvezeti cuccokhoz (telefon, konzol, pc).

Ez még annyira nem baj, de a szegény családoknak vannak olyan dolgaik, amiket a gazdagabb családok nem nagyon tartanák megfelelőnek, és ezek elég kínosak... Pl. hogy télen néha penészes a fürdőszoba fala, vagy, hogy az egész házban egy rohadt kilincs nem működik megfelelően stb.

Most persze, ezek nem tűnnek olyan nagy dolognak, de úgy érzem, hogy az én generációm ezekre nagyon érzékeny.

És én naivként, ha a csaj kérdez valamit, és nem tudok kitérni a válasz alól, ha kell elmondom neki, hogy nem jók a kilincsek, vagy hasonló.

És elég rossz érzés, hogy ő utána arról kezd el beszélni, hogy reméli, hogy karácsonyra nem megint iphone 5-öt, hanem hatot kap.

Szerintetek még mindig fontos, hogy suba a subához guba a gubához?!

2014. dec. 3. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen csajjal nem érdemes összejönnöd, te éreznéd magad mellette kellemetlenül. Na meg máshoz vagytok szokva nyilván, tehát ez elég könnyen okoz nézeteltérést, ez tapasztalat.
2014. dec. 3. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek miatt nem akar veled ismerkedni, akkor hagyd a francba. De amúgy nem értem, hogyan jönne szóba két tizenéves között a lakhelyükön található kilincsek és fürdőszoba állapota O.o
2014. dec. 3. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek mostani korban vannak a lepénzéhesebb kis ri.bancok mondom ezt én 20 éves lányként. Így igen ne legyél őszinte. Csavard el a fejét aztán ha utólag jön rá és szeret akkor nem fogja zavarni. Nem kell mindig mindent elmondani. Ha meg zavarja olyanért nem is kár.
2014. dec. 3. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Tudom, milyen ez, én egy szobában alszok az anyukámmal és a húgommal, és hát, eléggé szégyellném ezt a barátommal szemben, szóval nem vinném haza meg ilyesmik.:/

De ha olyan a csaj, hogy megérti, akkor nincs semmi probléma.

2014. dec. 3. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Csavard el a fejét igaz amit irt az előző , és pici kamuk megengedhetők :) aztán elfelejti úgy is , de ne hazudj soha nagyot :)!
2014. dec. 3. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Még mindig áll szerintem a suba a subához. Volt kőgazdag pasim, nem szerettem, kellemetlen volt. Folyton olyan programokra hurcolt, amiket nem bírt el a pénztárcám, azt pedig nem szeretem, ha a párom fizeti nekem a dolgok nagy részét.

A mostani párommal nagyon hasonló környezetből származunk, hasonlóak az igényeink. Sokkal jobban kijövünk ilyen szempontból.

2014. dec. 3. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem csak a te korosztályod érzékeny erre, jelentős hányaduk anyagias kortól függetlenül. Én sem szívesen osztottam meg soha személyesen a nyomorom, kivéve egy-két esetet, amikor megbízhatóságot feltételeztem a hölgyekről. Nagy hiba volt, rácsesztem velük. Úgyhogy nem ajánlott a férfiaknak a származási körülményekről őszintén beszélni a nők számára.
2014. dec. 3. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:

ahogy mondod.

suba a subához,guba a gubához

érdekes,nem tudom megfigyelted-e,de én még soha nem láttam olyat,nem is hallottam olyanról,hogy egy gazdag,jómódú lány járjon egy szegény fiúval...Mindegyik a maga almából választ gazdag ficsúrt.

Fordított helyzetben érdekes módon láttam olyat,hogy a fiú gazdag,a lány szegény.

Hogy is van ez lányok??!

2014. dec. 3. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedvesen, egyenesen írsz, és ha a csajnak olyan gondjai vannak, amikről fentebb írsz, talán nem fogja érteni a tieidet.

Meg vagyok róla győződve, hogy aki soha nem szenvedett hiányt, az másképpen gondolkodik, és nincs alkalmas út egymás felé.

N31

2014. dec. 3. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!