Mit ajánlotok? Az én személyiségemmel merre fele ismerkedjek?
26 éves férfi vagyok, jelenleg az autóiparban egy multinál dolgozom műszaki diplomával. Vidéken élek egy nagyobb városban. Volt már több kapcsolatom, de komolyabb csak egy. Az egyik a karrier illetve a távolság miatt, közös döntés alapján véget ért.
Ez 1 éve volt, azóta nem volt semmilyen jellegű kapcsolatom.
A kérdésem a következő: A következő beállítottsággal merre fele (helyszín) ismerkedjek? Nem szeretem a szórakozóhelyeket, nem járok moziban, illetve sportolni is csak cég keretein belül. Fontos, hogy a nő inkább szende, csöndesebb, kevésbé domináns legyen (egyszerűen az ilyen nők jönnek be, nem fejtem ki). Továbbá legyen intelligens és okos. Az komoly kapcsolatomban is a párom fizika-matek tanárnő volt.
Mit ajánlotok? (Könyvtárt már próbáltam, nem éppen nyerő terep a tapasztalok alapján) :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
...
Elnézést, visszaolvastam. "... A komoly kapcsolatomban..."
Egyetem... Jártam eleget oda, illetve nálunk főiskola van. Viszont nem rossz ötlet, körülnézek. :)
Társkereső. Nem rossz ötlet, utána fogok nézni a dolognak.
Köszönöm.
Köszönöm!
A sportolás kimerül a cégen belüli teremfocival, floorball-lal. Mindkettőt szeretem, főleg az utóbbit.
A wellness nem szeretem. Kihagytam a felsorolásból, de strandolni, wellness-ezni sem szeretek. Nem vagyok túlsúlyos, meg semmi egyéb, csak így az évek alatt valahogy megutáltam.
A görcsöléssel nincs gond. Részben irányított vezető vagyok a cégnél, nem okoz gondot a kommunikáció, továbbá magas előadói rutinnal rendelkezem.
A középsuliban egyáltalán nem volt barátnőm. Nem azért, mert nem voltak olyan lányok, akik nem jöttek be...sőt! Csak egyszerűen ha beszélgettem egy lánnyal, akkor a legtöbb azt hozta fel: "jaj, én a másik suliba akartam jelentkezni, csak nagyon rossz vagyok a tárgyakból, meg nem szeretek tanulni" vagy a még rosszabb "hétvégén akkorát buliztam, meg rengeteget ittunk, alig találtam haza!". Oké. K.rvára nem kötelező az, hogy valaki szeressen tanulni, meg be is lehet néha rúgni...de miért büszke rá? Neki ez a statementje. Na, felejtős. És innentről kezdve inkább elsétáltam a lány mellől, mert kövezzetek meg, ha úgy akarjátok, de én nem fogom minden nőbe megmártani, attól még, hogy jól néz ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!