Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek meg lányokkal?

Markkomarom kérdése:

Hogyan ismerkedjek meg lányokkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Na szóval.18 éves fiú vagyok. Olyan gondom van,hogy nem tudok lányokkal ismerkedni.Fiú iskolába járok,úgyhogy ez kiesett. A vonaton meg nem nagyon értek hozzá hogyan kezdjek. Ha valakivel sikerült is vagy foglalt,vagy nem kellettem neki. A lányok azt mondják,hogy nem jó a szövegem. Pedig nekem tetszik,szerintem vicces is. :D Vannak lány ismerőseim 1-2 azoknak tetszik,veszik a poént. De akivel jó lenne nyitni annak nem jön be a szöveg. Esetleg valahol ahol lehetne ismerkedni? Neten kizárt,iskola kizárt,bulizni nem járok. Ötletek? Hülye válaszok is jöhetnek,nélkülük nem igazi ez az oldal. :D
2014. dec. 25. 23:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
az utcán, parkban? :D
2014. dec. 25. 23:14
 2/14 anonim ***** válasza:
Istennek hatalmas állatkertje van, csak találsz egy megfelelőt magadnak :D
2014. dec. 25. 23:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Mi a szöveged?
2014. dec. 25. 23:15
 4/14 A kérdező kommentje:

Azt az utcán odamegyek egy ismeretlen csajhoz nem fog ám hülyének nézni :D

Hát a szövegemet sokszor tarkítják fárasztó viccek :)

2014. dec. 25. 23:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Meg hát kis arányban van az,hogy maradjunk csak barátok,nagyobb arányban a takarodj innen. :)
2014. dec. 25. 23:25
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha a szöveged erre hajaz:

[link]

...akkor szokj hozzá a "Takarodj innen!"-hez, míg nem változtatsz! :D

2014. dec. 25. 23:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem azért ennyire nem. Lehet annyira lefárasztom a lányokat hogy nyugágy kell már nekik. Akikkel beszéltem azt mondták jófej vagyok csak hülye. De szerintem a kinézetem sem a legjobb. De hát ki tökéletes?
2014. dec. 25. 23:35
 8/14 anonim ***** válasza:

én sose szeretem amikor valaki saját magát jellemzi, hacsak nem valami kérik rá, mindig azt a mű érzetet kelti, hogy tudatosan így úgy viselkedik XY, nem természetes. De mind1, lényegtelen.

Igazából azt akartam mondani, hogy mondjuk hogy szar a dumád, de viszont a másik párnak bejön,, akárhogy is ezen kár görcsölnöd, lehet pont azért szar,, nem mindenkinek kell nagy dumásnak lennie, anélkül is lehetsz normális hogy 1 percenként mondasz valami erőltetett fos poént.

Ha magától jön, jó, akkor úgyis mind1, max változtathatsz, de amúgy meg ha úgyis hülye vagy, akkor próbálj meg ne egy **** lenni és inkább legyél normális.

2014. dec. 25. 23:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Mindenki flúgos egy kicsit, és megvan mindenkinek a flúgos párja is! :D

Jut eszembe... Diliházban próbálkoztál már? XD

2014. dec. 25. 23:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem 1 percenként megy a vicc hanem ha egy cselekményről eszembejut valami. De igazában nem szoktam élőben lányokkal beszélni. Neten sem. Na jó néha :D de már tényleg kéne tenni valamit mert eltelik 30 év azt sehol sem leszek. De legalább nem vagyok szűz. (ikrek)
2014. dec. 25. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!