Markkomarom kérdése:
Hogyan ismerkedjek meg lányokkal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Na szóval.18 éves fiú vagyok. Olyan gondom van,hogy nem tudok lányokkal ismerkedni.Fiú iskolába járok,úgyhogy ez kiesett. A vonaton meg nem nagyon értek hozzá hogyan kezdjek. Ha valakivel sikerült is vagy foglalt,vagy nem kellettem neki. A lányok azt mondják,hogy nem jó a szövegem. Pedig nekem tetszik,szerintem vicces is. :D Vannak lány ismerőseim 1-2 azoknak tetszik,veszik a poént. De akivel jó lenne nyitni annak nem jön be a szöveg. Esetleg valahol ahol lehetne ismerkedni? Neten kizárt,iskola kizárt,bulizni nem járok. Ötletek? Hülye válaszok is jöhetnek,nélkülük nem igazi ez az oldal. :D2014. dec. 25. 23:13
11/14 A kérdező kommentje:
9. Nem rossz ötlet. De ott vannak fiatalok? o.O
2014. dec. 25. 23:49
12/14 anonim válasza:
értelemszerűen az 1 perc képletes volt. A lényeg az, hogy akárhogy is van, egyáltalán nem muszály vicceket mondani.
HA,, TÉNYLEG JÓK,, akkor végül is mért ne, meg ha adott a helyzet, de amúgy meg ez semmivel se növeli az esélyeidet. Azt kell mondani amit alapból mondanád, hát az se feltétlen könnyű de jó, igazából úgyis magad miatt kell hogy szeressen XY.
Kivétel ha egy szociopata örült vagy, akinek mindennap egy küzdelem, hogy leküzdje az örült hajlamait ^^
13/14 A kérdező kommentje:
Hát én teljesen magamat adom. Itthon is meg az iskolában is viccelődök. Az a mottóm,hogy Ha tetszek akkor így is tetszek ha nem,akkor el lehet tolni a biciklit. :) szóval én ilyen vagyok.
2014. dec. 25. 23:55
14/14 anonim válasza:
Ismerkedni csak a neten lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!