Fiúk segítségét kérném! Hogyan ismerkedjek lányokkal?
Figyelt kérdés
Ha nektek tetszik/szimpatikus egy lány akkor hogy kezdtek el vele ismerkedni? Ha lehet részletesen. Semennyit sem értek ehhez. :/2014. nov. 13. 17:04
1/8 anonim válasza:
Először is köszönsz neki. Innentől kezdve bármiről beszélhetsz vele, normális dolgokról. Ha nem tudsz neki mit mondani akkor kérdezz tőle valami egyszerűt. Mosolyogj és közbe bókolhatsz neki, ha nem vág fapofát.
2/8 anonim válasza:
Odamegyek hozzá és beszélgetnik kezdek vele, kedves vagyok vele. Eleve úgy megyek oda hozzá , mintha nem akarnám megismerni , és így én se bénázok annyit ,pulsz nem is izgulok annyira. Azután 1-2 hét után nagyon jól össze lehet melegedni, és így el lehet hívni valahova, de vigyázz , hogy ne legyél vele "barát" túl sokáig, mert ha igen akkor úgy berak téged a barátzónába , hogy azután csak nézhetsz! De ha te mégis izgulsz , és nem tudsz vele mit kezdeni, akkor a következőt kell tenned; menj oda hozzá úgy , hogy szét izgulod magad! Hogy miért ? Mert akkor minden a terv szerint halad és nincs mitől izgulni ;) :D
3/8 A kérdező kommentje:
De nem fog hülyén nézni rám a lány hogyha csak úgy odamegyek mint egy ismeretlen és elkezdek vele beszélgetni? :/
2014. nov. 13. 17:11
4/8 anonim válasza:
Attól függ mit akarsz mondani neki.
5/8 anonim válasza:
Bocsi, tudom h fiuk valaszat varod, de lanykent biztosan mondthatom, h biztos nagyon nagyon ertekelni fogja ha odamesz gondolj bele lehet epp te is tetszep a kiszemeptednek, akkora oromot fogsz neki okozni :D meg a lanyok bitjak a magabiztos fiukat :) ha van meg kerdesed esetpeg nyugodtan irj :)
6/8 anonim válasza:
Hozzám odajönnek beszélgetni. Szerintem jó kezdésnek :D
7/8 anonim válasza:
#5: "biztos nagyon nagyon ertekelni fogja ha odamesz gondolj bele lehet epp te is tetszep a kiszemeptednek, akkora oromot fogsz neki okozni"
Ha meg nem az esete, akkor meg néz egy nagyot a leányzó, elmormogja magában, hogy "úristen, mit akar tőlem ez a lúzer", aztán meg jól képen is röhögi. Így működik ez. :)
8/8 anonim válasza:
Verseny van. Nem segítek :) Ha nőt akarsz, akkor találj magadnak! pápá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!