Miért tudok sokkal élvezetesebben/hatásosabban csajozni, ha úgy csajozok, hogy "tökmindegy, úgyse lesz belőle semmi"?
15/F vagyok.
Ha úgy "csinálom", hogy elhatározom, hogy azt a csajt megpróbálom felszedni, és úgy beszélgetek vele vagy hasonló, rendszerint nem lesz belőle semmi..
Nem tudok vele később beszélgetni, jószerivel kerülni fogom, mert kínosan fogom érezni magam, ha csendben ülünk.
Ha csak random elkezdek beszélgetni egy lánnyal, aki nem nagyon érdekel, bár jól néz ki, azokkal 99%-ban tök jól elvagyok és ők is "élvezik" a beszélgetést.
Sokkal bátrabban beszélgetek velük.
A gáz velük is, hogy egy idő után felismerem, hogy jó lenne őket felszedni és onnantól kezdve ugyanott tartok mint a másik kategóriával.
Mit tegyek?
Mert amikor nem érdekel mi lesz belőle, akkor laza vagy, nincs min izgulnod, elvégre kit érdekel mi lesz? Így tudod adni önmagadat, nem kell szerepetjátszanod, így neked is kényelmes és te magad is jobban élvezed a beszélgetést.
Míg amikor fel akarod szedni/összejönni vele, akkor van egy cél amit el akarsz érni, ha nem jön össze, akkor sikertelen vagy, emiatt feszélyezetté, ideges lesz, zavarba jössz.
Ez olyan dolog, mintha most megkérdeznék tőled 3 matek definíciót, mondanád ami eszedbe jut, de egy vizsgán/dolgozatnál parázol mert megbukhatsz :)
Mellesleg gyakran amikor nagyon szeretnél nőt/barátnőt, akkor lerí rólad az egész és a nő is átkerül a "beszélgetek/ismerkedek vele"-ből a "rám mászik, mit tegyek?" szituációba, amikor már vizsgálnia kell a srácot, h kell e neki, egyáltalán érdekli-e őt a srác.
Én annó sokat gondolkoztam randi előtt ( itt már a kapcsolaton belüli találkára gondolok :) ), hogy úristen miről beszélgessek, fogja e érdekelni, nem mondok e valami rosszat...
Aztán rá kellett jönnöm, hogy hülyeség :) Egyszerűen el kell kezdeni beszélgetni bármiről, ha épp nem jut eszedbe abszolút semmi, akkor simán kérdezz tőle, bármit.
Akár olyat amiről tudod h fog beszélni egy ideig, akkor össze tudod magad szedni addig vagy kérdezz olyat ami téged érdekel, amit meg szeretnél tényleg tudni róla ( nyílván nem azokat h anál-t szereted e meg ilyenek :D ), és egyből egyszerűbb lesz, hszen a téma máris adott és az érdeklődésed is valóban őszinte lesz :)
Közbe már csak figyelni kell a reakcióját, hogy ha zavarja egy téma vagy látnád hogy abszolút nem érdekli, akkor a témát ejted és mész tovább másikra, semmi para :)
( én pl kocka vagyok és sokat beszélek róla :D alapvetően érdekli barátnőmet, de ha valami pont nem, akkor látom is rajta meg mondja is h ezt most hagyjuk, váltasz és annyi :) )
24/F
Ez valóban így van. Életem során sokszor rágörcsöltem már egy-két lányra, és teljesen belelovagoltam magam olyan illúziókba, amik később nem váltak valóra. Elképzeltem, hogy majd milyen lesz az adott lánnyal együtt lakni, mindenhová együtt menni stb. Rendszerint ezekből soha nem lett semmi.
Viszont amikor nem potenciális barátnőjelöltként tekintünk egy nőre (még akkor sem, ha topmodell bombanő az illető), azzal iszonyat élvezeteseket lehet dumálni, hülyéskedni. Igaz, hogy ezekből sem lesz semmi, de sokkal maradandóbb, kellemesebb emlékként marad meg, mint amikor rágörcsölsz egy olyan lányra, aki nagyon tetszik, és fel akarod szedni.
Különben én sem értem, hogy miért van ez így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!