Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha kövér vagyok?

Mit tegyek, ha kövér vagyok?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 02:43
1 2 3
 21/23 detto00 válasza:

Aki soha nem volt kövér és nem fogyott le (nem 3-4 kilóról beszélek hanem 30-40 kilóról) az nem tudja, milyen nehéz dolog.

Könnyen írják a vékonyak hogy "fogyj le", közben meg tömi magába a nasikat, csak mákja van hogy nem olyan az alkata.

Ahhoz hogy lefogyj, mentálisan "fel kell nőni".

Én is kövér voltam és szerintem még vagyok is, de már 30 kiló lement. Egy csomó fogyókúrát kipróbáltam és egy csomó csodaszert, de ezek nem segitenek!

Fejben döntöttem el, hogy miért akarok lefogyni? Összegyüjtöttem a dolgokat és másnap elkezdtem.

Igen életmódváltás... NEM MINDEGY MIT és MENNYIT eszel.

Ennek olvass utána, és a mindennapos mozgás is nagyon fontos.

Nekem még az volt nagyon jó, hogy egy csomó embernek elmondtam, hogy fogyókúrázok, nem találtam cikinek, és jó volt ha hallottam, hogy már látszik stb.

ja és vettem 4 mérettel kisebb ruhát és az volt a cél hogy beleférjek, most már sikerült!

Kell tanács írj ;)

2015. jan. 29. 21:48
 22/23 anonim ***** válasza:

a fenéket dől el kizárólagosan csak fejben.

ott vannak az anorexiások.

eldöntötték fejben és ha törik ha szakad végigviszik a tervük pedig mindenki tudja hogy őrültség.

ezért amire szükség van az a szakértelem,ennyi.

vagy az olyan emberek tanácsa akiknek a testük az egyértelmű bizonyítékuk a módszerük hatékonyságára.

te meg utolsó az egészségtelen rossz családi példát ne keverd már ide,mert a nagyon dagiknak nem örökletes a bajuk hanem annyi,hogy rossz környezetben önpusztító,önkárosító emberek között élnek,akiktől csak a kártékonyságot látják egészség ügyben ebben nőnek fel,ezért nem fogynak le addig amíg ki nem kerülnek abból az környezetből.

2015. jan. 29. 23:07
 23/23 detto00 válasza:

Én ugyanabban a környezetben maradtam az ég világon semmi nem változott és lefogytam.

Had annak legyen már igaza aki tett valami az asztalra :D

2015. jan. 29. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!