Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy ilyen test már elég a...

Egy ilyen test már elég a rendszeres egyéjszakásokhoz?

Figyelt kérdés

[link]

Én sajnos ettől is még több százezer forintra, rengeteg kinszenvedésre vagyok.

Amennyi energiát, időt és pénzt kéne fektetnem egy ilyen zsirpacni alkat elérésébe, abból más már testépitőversenyre esélyes alakot elér.

Mert ők legalább nem a -100000csilliárdból indulnak.

2014. dec. 25. 21:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
ne akard nekem bemagyarázni, hogy mondjuk Budapest teljes 20 és 25 év közötti lakossága MIND szórakozóhelyekre jár. vagy akármelyik város. hogy egy példát mondjak: én nem. a baráti társaságom sem. velünk találkozhatsz az utcán, parkokban, kocsmákban és hasonlóan kicsit csendesebb helyeken. és biztos vagyok benne, hogy mások számára is elrettentő a rémes tömeg és a még rosszabb zene, ami olyan helyeken megy. ki kell szélesíteni a látóköröd, mert egyértelműen kulcslyukon keresztül nézed a világot.
2014. dec. 25. 23:09
 22/26 A kérdező kommentje:

jaaaaaj, hát én nem csak bulikról beszélek, hanem kocsmákról is...mert sztem sokan kocsmákba kezdik, majd átmennek buliba.

És sok sztorim kocsmából van. De hát ott is csak a külső számit.

Meg az utcán is.

Nem fog valaki attól jobb nőnek kelleni, hogy most az utcán szólitja le, vagy buliban, vagy neten, vagy kocsmában.

Nem ez határozza meg, hanem a huspiaci árcimkéd. És sosem fogsz könnyen érvényesülni csinos nőknél, ha nem nézel ki jól.

2014. dec. 25. 23:12
 23/26 anonim ***** válasza:
... hát, addig nem is, amíg ilyen felszínes a világnézeted. ne haragudj, belefáradtam a győzködésedbe. egyértelműen két külön világban élünk.
2014. dec. 25. 23:16
 24/26 A kérdező kommentje:

De miről beszélsz? az összes lány előnyben részesiti a jópasikat.

Nincs olyan lány, akinek pont egy nyeszlett, keskenyvállú, alacsony, vézna, nagy fejü gyerek kéne. AKI MÉG NEM IS JÓKÉPŰ!

Ha kocsmába mennek és dugnának, akkor ugyis addig várnak, mig egy ELÉG JO pasi nem jön össze.

2014. dec. 25. 23:17
 25/26 anonim ***** válasza:
te is jó nőket keresel, akkor mit vagy felháborodva? ha ennyire zavar, nesze, tessék, fuss 10 kört a ház körül, kezdj el edzeni. tegyél azért, hogy jobb legyél, ne hisztizz. egy nő sem fog a hisztidért beléd bolondulni, azt már most garantálom neked.
2014. dec. 25. 23:23
 26/26 A kérdező kommentje:

én nem a "jó" nöket keresem.

Hanem a teljesen átlagos, fiatal, vékony nőket. Akik már legalább nem rondák. :(

De még az ilyen nök is elérhetetlenek.

2014. dec. 25. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!