Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy ilyen test már elég a...

Egy ilyen test már elég a rendszeres egyéjszakásokhoz?

Figyelt kérdés

[link]

Én sajnos ettől is még több százezer forintra, rengeteg kinszenvedésre vagyok.

Amennyi energiát, időt és pénzt kéne fektetnem egy ilyen zsirpacni alkat elérésébe, abból más már testépitőversenyre esélyes alakot elér.

Mert ők legalább nem a -100000csilliárdból indulnak.

2014. dec. 25. 21:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Value, for money.

Fit for purpose.

2014. dec. 25. 21:31
 2/26 anonim ***** válasza:
Ha az arcod is megvan hozzá...
2014. dec. 25. 21:32
 3/26 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg még ennél is nagyobb pocakom van, de nem okoz gondot felszedni egy csajt. Nem ezen múlik. A százezreket meg nem is értem, ha valóban ennyi pénzt akarsz csajozásra kidobni, akkor inkább rendelj fizetős csajt.
2014. dec. 25. 21:34
 4/26 A kérdező kommentje:
százezrek a kondira kellenek
2014. dec. 25. 21:34
 5/26 anonim ***** válasza:

őszintén? nekem nem jön be

de legalább ne sírj itt nekünk hanem szedd össze magad és csináld

2014. dec. 25. 21:36
 6/26 A kérdező kommentje:

hát meglepőt mondok, de eddig egy csajt szedtem fel buliban, vele összejártam vagy két honapig,aztán kiderült, hogy pont "fizetős csaj" (nekik is van magánéletük na...)

Sajnos nekem csak "simán ingyen" volt, pedig jól jártam volna, ha megkapom azt a pénzt, ami a tarifája alapján jött volna ki...

7/26 anonim ***** válasza:
A csajozáshoz férfiasság, jó duma, határozottság, magabiztosság, és kisugárzás kell.
 8/26 anonim ***** válasza:
hiába van pénzed akkor is 1 kis luzzer vagy :D
2014. dec. 25. 21:38
 9/26 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen átlagos test, ez egyetlen egy nőt sem mozgat meg önmagában.

Én inkább úgy gondolkozom ebben a kérdésben hogy fantáziálgatnék-e ilyen pasiról buliban vagy megnézném-e és a válaszom hogy NEM.

Ennek karja sincs és a teste is teljesen átlagos. Ugyan nem egyéjszakázom - bár sokszor tenném csak nem vagyok olyan - mégsem ilyesmi pasikkal.

Ha már lelki vonzalom nincs akkor legyen már testi vonzalom, mert ha az sincs akkor annak mi értelme? Hogy hányingerem legyen szex közben?

Férfiakat megmozgatja a farkuk nőknek ilyen nincs, hormonok se nagyon buzdítanak csak ha vonzalom is van :D Vagyis maximum élvezetből tudnék szexelni valakivel de akkor már megválogatnám hogy kivel, elégre kéne hozzá vonzódnom. A képen látható pasi pedig nap mint nap elmegy az utcán cska mindig más formában és mégse veszem őt észre úgy mint "pasi".

2014. dec. 25. 21:40
 10/26 A kérdező kommentje:

kisugárzás kvára irreveláns...

mondom a sztorit.

ismerösöm "jól néz ki", de eléggé céltalan az életében.

olyan nöknek tetszik mindig, akikért nekem igen sokat kéne küszködnöm.

A gyereknek viszont még a farka sem áll fel ezekre a nőkre...rá is kapott a viagrára, persze nem meglepő modon ez nem tette jóvá számára a szexet, mert ugye dugni "tudni kell" (én szerencsére nem voltam sosem béna az ágyban)

A gyerek becsavarodott attól, hogy nem áll fel, mostmár nonstop veri, és csodálkozik, hogy mégjobban nem áll fel...

Multkor emiatt részegen randalirozott, ami miatt felrugták az utcán, meg leöntötték sörrel, kidobták szorakozohelyről stb.

Másnap meg valami random netes randiján "összejött" egy csajjal. PErsze olyannal, aki rám se nézne.

A gyereken nem látszott, hogy milyen állapotban van? Ilyenkor nincs szó kisugárzásról, csak mikor lerázás van?

Tehát látjátok, amig jó kinézet van, addig szóba sem kerül a kisugárzás, azt csak lerázáskor hozzák szóba a lányok.

2014. dec. 25. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!