Egy ilyen test már elég a rendszeres egyéjszakásokhoz?
Én sajnos ettől is még több százezer forintra, rengeteg kinszenvedésre vagyok.
Amennyi energiát, időt és pénzt kéne fektetnem egy ilyen zsirpacni alkat elérésébe, abból más már testépitőversenyre esélyes alakot elér.
Mert ők legalább nem a -100000csilliárdból indulnak.
De miért egyéjszakásra hajtasz? Ott mégis, mi más alapján szelektáljon a nő, ha nem a külső alapján? Ez a test meg teljesen átlagos, a karja túl vékony a testéhez képest, nem egy nagy szám. Ennek is küzdenie kellene szerintem ahhoz, hogy egyéjszakás kalandja legyenek- hacsak nincs valami oltári nagy dumája.
Párkapcsolatban viszont ez már sokkal mellékesebb. Akkor a külső kevésbé dönt. Persze, mindig lesznek olyanok, akiket semmi más nem érdekel, de vannak olyanok is, akik tovább látnak az ilyesmin. Őket keresd, és akkor nem lesz gond.
Persze, ha mindenáron egyéjszakás kalandokat akarsz, akkor amellett, hogy kigyúrod magad, némi sármot és jó dumát is össze kell szedned (és ez a kettő a lehengerlő személyiségből ered, ami tulajdonképpen egyenlő a kisugárzással), tehát sok munka belefektetni, de ha neked megéri, akkor hajrá.
na és? továbbra sem látom a problémát. meg tudod szerezni a nőt vagy sem?
mellesleg, ha nem vagy szerencsés kinézetű, lehet, hogy egy párkapcsolatért kevesebbet kell gürizned, mint egy kósza szexért. mert a kapcsolat összejöhet, de az állandóan kudarcba fulladó próbálkozások egyéjszakás terén lehet, hogy folyamatosan csak rontják az önbizalmad és azzal együtt az esélyeid. főleg, hogy ott tényleg csak külső és duma alapján lehet szelektálni.
ne másokhoz mérd magad, a saját képességeidhez kell viszonyítani. ilyen alapon én is kétségbe lehetnék esve, hogy baromira nem értem a fizikát, pedig Einsteinnek olyan egyértelmű volt. És ő még egy "visszamaradottabb", régi korban is élt. Azóta már fejlődött a technika. És mégis.
ha magadhoz képest a legtöbbet hozod ki magadból, akkor jó vagy. most az, hogy ez másnak könnyebben megy... hát így jártál. sokkal egyszerűbb az ilyesmit elfogadni,mint rágódni rajta, és jobban is jársz vele.
jó basszus, de itt a szexről van szó!
én még embert nem láttam azon becsavarodni,hogy "nem megy a matek"...vannak persze "tanulási nehézségek", de azok elmúlnak.
a nemi késztetés viszont ha elmúlik az elég para...
Példaként hoztam fel. A saját szintemen nekem tök jó volt, hogy kétszer annyi tanulással, mint annak, akinek affinitása is van a dologhoz és ötöst kapott a dogára, nekem meglett a hármasom. A saját szinteden kell nézned a dolgokat, nem egy filmsztár szintjén. Magadhoz mérd a teljesítményed, ne másokhoz. Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Ha folyamatos kisebbségi érzésed van, attól csak neked lesz rosszabb. Ne irigyeld mások csinos külsejét, inkább dolgozz rá a saját erősségeidre. Ha neked nem a külső az, akkor valamelyik belső tulajdonságod. Humor, találékonyság, intelligencia, tudjistenmi. Bármivel le lehet nyűgözni egy lányt, ha különleges vagy benne.
Amúgy, párkapcsolatban mindig jobb a szex, mint egyéjszakás kalandban. A kalandok felében a pasiknak fel se áll. Többnyire, mert már elég spiccesek lettek előtte, de gyakran az idegesség miatt is. Nem saját tapasztalat, de azért elég megbízható források.
hát aki jól kinéző pasi, annak nem feltétlen cska egyéjszakásokból áll az élete, hanem a csajok JÓZANUL, civilben eröltetik ki nála, hogy megdugja öket. És ilyenkor nem érdekli a csajokat, hogy az a pasi már x barátnöjüket is megdugta.
Arról meg,h ogy párkapcsolatban milyen a szex a következő véleményem van:
adott egy párkapcsolat, ahol a pasi nem néz ki jól, stb. A csaj rendje modja szerint meg is unja a pasit. Mondjuk eleve csak azért jöttek össze, mert az ismerettségi kör miatt garanciát reméltek arra, hogy jo lesz a kapcsolat, mert az ismerettségi körből való párkeresést sokan szentnek tartják.
na szal a csaj megunja a pasit, aztán valahogy fennakad egy jópasi farkán. Akit mondjuk nem is ismer szinte. És rájön, hogy azzal a pasival 100x jobb a szex, mint a barátjával, akivel elvileg nagyon jónak kéne lenni a szexnek, mert hát már régóta járnak.
szal csak ennyi
erre csak azt tudom mondani, hogy elég elcseszett elképzelésed van a világról. a legjobbakat kívánom, hogy így is érvényesülni tudj.
szerintem amúgy a csajozásban sokat segítene, ha nem ennyire a szexre lennél rámozdulva. még egyéjszakásnál is szédítik a nőt, még ha tudja is, hogy ebből nem lesz semmi. úgy, ha direktbe egyértelműen csak a szexet keresed, nagyon kevés lány fog alád feküdni. akár kapcsolatban, akár máshogy, nézhetsz ki akármilyen jól.
speciel én még sosem erőltettem rá magam egy idegen, jól kinéző pasira szexért. volt már, hogy visszautasítottam ilyeneket, de én csak a páromra másztam rá. ebben is vannak eltérések, nem szép dolog, hogy egy kalap alá veszel mindenkit.
Boldog karácsonyt!
én már azért igen sokat láttam/hallottam
láttam már csinos nőket összeverekedni azon, hogy ki másszon rá a jópasira.
Vagy csajt sírni azért, mert a pasi nem vitte haza dugni, mert túl részeg volt.
Meg csinos csajt odamenni jóképű pasihoz és lesmárolni.
Ugyhogy kamu ez az egész, hiába magyarázzátok, a lányok igencsak nagy krvák, ha jó pasiról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!