Vannak itt 18-27 jóképű meleg pasik? Ők írhatnának privit.
Figyelt kérdés
Akik ez ellen vannak, csak kattintsanak tovább, nem kell a bunkóknak ide írniuk semmit se.2014. dec. 25. 01:23
1/13 A kérdező kommentje:
Ó azt még hozzátenném, hogy szőrös testűek írjanak, ugyanis arra bukom...
2014. dec. 25. 01:24
2/13 anonim válasza:
Kerlek ne irj ram mert nem vagyok meleg de ebben teljesen igazad van..ne ide jojjon a nep trollkodni..foglalkozzon mindenki a sajat dolgaval..
Remelem nem baj ha ezt ideirtam..:)
3/13 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb lenne ha lenne végre egy kategória melegeknek és akkor nem kéne Urvaanyázni már a kérdés kiírásakor.
4/13 anonim válasza:
"Sokkal egyszerűbb lenne ha lenne végre egy kategória melegeknek"
semmi értelme nem volna. a kérdésből kiderül a téma, aki meg trollkodni akar, az trollkodni fog külön kategóriánál is.
5/13 anonim válasza:
#Akkor külön főkategória. Abba nem mennének bele direkt, de ebben a főkategóriában látszik ez a kérdés is.
6/13 anonim válasza:
#2 Ha mindenki a saját dolgával foglalkozna, akkor ez az oldal csak kérdésekből állna, és senki sem válaszolna. :)
7/13 anonim válasza:
Nem,csak jó testű 27 felettiek vannak....
8/13 anonim válasza:
Szerintem ez még mindig nem 1 társkereső. Nemtől szexuális beállítottságtól függetlenül.
Aki arra kényszerül, hogy itt ismerkedjen az véleményme szerint szánni való.
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor miért van ilyen témakör, hogy Ismerkedés??? :O
2014. dec. 27. 17:30
10/13 anonim válasza:
És,te hány éves vagy?
50 éves papa?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!