Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek randevú előtti túlzott izgalom ellen?
Figyelt kérdés
Annyira izgulok a holnapi randi miatt hogy már a hasmenés meg a hányinger kerülget, görcsöl a gyomrom és szédülök. Első randim lesz, de oylan ideges vagyok hogy lehet el sem jutok odáig, vagy ha igen, ott hányom el magam. Mit tegyek hogy csillapodjon? Észérvek? 18/F2014. nov. 17. 19:55
1/8 anonim válasza:
Gozom sincs de nalam is detto ugyanezek voltak. Randi elott vettem be szentsblettat hasfogot stb... es probaltam nyugtatgatni magam :)))
3/8 anonim válasza:
Szervezz még pár másikat is, és akkor csak egy lesz a sok közül, nem fog annyira izgatni. Az esélyeid is jobbak lesznek, mert valamelyik csajjal csak meglesz az összhang.
5/8 anonim válasza:
Egyebkent elotte meg rosszabbul leszel de elmulik amint taliztok. Van egy jo tippem. Vald be neki hogy izgulsz. Mert tuti o is. Ez egy kicsit nyugtato hatassal lesz rad. Vagy valakivel beszeld meg es megkonnyebbulsz.
6/8 vali molnar válasza:
Velem is ugyan ez volt mikor eloszor randiztam a baratnommel ,de miutan lattam rajta,hogy o is ugyan ugy izgul,sot meg jobban akor mar kezdtem kicsit megnyugodni es randi vegere mar telyesen elmult,es utanna mar alig vartam,hogy megint talalkozzunk.
7/8 anonim válasza:
Keress egy ismerős csajt, akivel jóban vagy, beszélj vele erről, majd megnyugtat!
+lehet h én benyomnék egy 3centest indulás előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!