Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hányingerem a csókolózástól? (Nyelves) többi lent
Figyelt kérdés
Múlt pénteken megcsókolt egy fiú akit szeretek és az volt életem első csókja de ahelyett hogy élveztem volna hányingerem volt és azt vártam hogy mikor lesz vége.
Megkérdeztem az egyik volt barátnőjét és elvileg jól csókol (nincs viszonyítási alapom)
Illetve amikor tudom hogy találkozunk izgulok remeg a lábam és néha olyan érzésem van mintha lebénulnék.
Mit tehetnék ezek ellen mert szeretném élvezni..? :( /sürgős lenne mert ma is találkozunk/
2014. okt. 18. 15:11
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy ledugta a nyelvét a manduládig.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem. Szerintem semmi ilyen nem volt. Hát 1. az a baj h elég félénk vagyok de megpróbálom.
2014. okt. 18. 17:58
4/6 anonim válasza:
Nekem is eleg undi volt ( Nekem is nemreg volt az elso csokom). Gondoltam: "Ezt szereti annyira mindenki?" De ereztem, hogy jol erzi magat ettol, ezert elengedtem magam. Neked is ezt tanacsolom. Engedd el magad, lehet hogy igy konnyebb lesz neked. Mindenki azt mondja, hogy idovel jobb lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
Most legutóbb már jobb volt. Remélem h azért egyszer én is annyira élvezni fogom mint ő..
2014. okt. 20. 15:50
6/6 anonim válasza:
Fura ez.
Az ember azt gondolná, hogy ami jó, az elsőre is jó.
Meg kell szokni?
A sörre szokták ezt mondani.
Egyébként én nem szerettem meg a nyelves csókot, pedig már elmúltam 36 éves férfi.
Nem hinném, hogy "kötelező szeretni" a nyelves csókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!