Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért irtózom újra a csokolozá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irtózom újra a csokolozástol?

Figyelt kérdés
Kis koromban -mint gondolom mndenki- undorodott a csokolozástol. 13 éves koromtol már tetszett a dolog, de féltem és fiu se volt még:)...aztán 15 lettem és megtörtént. 3 hónapig együttvoltunk az elsö baártommal, minden nagyon szuper volt (csok-téren) semmi rossz élmény. Azután még kettö fiuval csokoloztam, velük is jo volt, és ahogy vissza hallottam, nekik is tetszett a dolog. Azota 3 honap szünet telt el, és most megint az van mint régen: jo meg szép,ábrándozok rola, HIÁNYZIK (!) de amikor elérkezek oda, elmegy minden bátorságom és ugyérzem magam mint egy kisgyerek aki még nincs felkészülve rá... Pedig tényleg semmilyen rossz élményem nem volt nemértem miért van ez :(
2009. máj. 3. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
HA ÚJRA PRÓBÁLOD,megint kívánni fogod :)
2009. máj. 3. 22:02
 2/2 anonim ***** válasza:
68%
szerintem csak felsz hogy erontod meg ilyen dolgok. de nyugi nem fogod elrontani meg semmi, ugyanolyan jol fog menni mitn azlott, csak nyugi. es sok szerencset
2009. máj. 3. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!