Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hányingerem amikor találkozok a pasimmal?
folyton amikor randizunk a barétommal,hirtelen olyan hányingerem lesz,meg szédülök,meg nem tom mivan velem,de olyan mintha valami ki akarna jönni belőllem >.<
lehet hogy csak az izgalomtól van?
máskor nem nagyon van ilyen,max amikor kompetenciát irtunk,akkor de az hamar elmúlt :S
13L
dehogy undorodok tőlle,szted ha nem tetszene,minek járnék vele?? >.<
amúgy még elég friss a dolog,3 napja keztünk járni és tegnap egész délután sétáltunk ma meg bekisért a sulimba :P csak az elején mikor köszönünk meg ilyenek,azt hiszem mingyárt odataccsolok ... de ha elkezdünk beszélgetni meg ilyenek,akor úgy 10-15 perc múlva már nem olyan :))
Szorongás miatt.
Hányingert, hányást okozhat a szorongás is. Számos kisgyerek érez hányingert reggel, iskolába menéskor, főleg, ha felelni kell vagy dolgozatot írni. Felnőtteknél is előidézheti vizsgadrukk vagy lámpaláz.
hát
régen volt egy ilyen korszakom,mikor a buszon reggel azt hittem hogy mindenki engem bámul meg amikor valakik pl fiatal lányok ott röhögcséltek a busz végébe,valamiért olyan érzésem volt minthaa rajtam röhögnének hogy hogy nézek ki,stb.
szóval ilyen kissebbségi komplexusom volt.
néha még mostiss szokott ilyen lenni,hogy egyszerüen félek felszállni a buszra,ez azóta van mióta a suliba volt egy gyerek aki a barátaival gúnyneveken szólitott meg így leégetett az egész iskola előtt :S
szóval azóta néha tökre hányingerem lesz meg rosszul leszek mikor tömegbe megyek
a "pasimmal"? "randizunk"?? 13 évesen???
tanulnál meg inkább rendesen írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!