Tökéletes, formás, hosszú lábak átlagos seggel vagy rövidebb, vaskosabb, zsírosabb lábak szuper seggel?
Figyelt kérdés
fiúk, mi tetszik inkább? lányok, ti mit választanátok magatoknak?2014. dec. 24. 18:33
1/15 anonim válasza:
2. variáció, abból a lábak is jobban tetszenek. F/29
2/15 manó1235 válasza:
Mind a két variáció lehet nagyon szuper.. csak edzeni kell :) 21/L
3/15 anonim válasza:
Hosszú izmos lábak, a többi nem érdekel. :D Inlineozom, tehát sorry, ez valami ragadós fétis lehet ebben a körben. :D
4/15 anonim válasza:
Ennyire ertelmetlen kerdest..egy ozmos labhoz pont hogy izmos fenek egy zsiroshoz meg zsiros tarsul. Komolyan mintha valami legófigura lenne az ber..
6/15 anonim válasza:
Nagy és formás fenék win. Nem vagyok lábfetisiszta egyedül térdtől felfelé legyen olyan ami... Hát szóval jó.
7/15 anonim válasza:
Tökéletes, formás, hosszú lábak átlagos hátsóval.
8/15 anonim válasza:
ilyet még életemben nem láttam..."vaskosabb, zsírosabb lábak szuper seggel" nem hinném hogy az egy jó segg lehet ilyen lábakon.,...
9/15 anonim válasza:
Nehéz kérdés:D A rövidebb lábak jönnek be és a formás popsi, de utálom a zsírtömegeket is.
10/15 A kérdező kommentje:
#4 nem értelmetlen attól még, hogy te nem tudod értelmezni. itt nem feltétlenül az izomról van szó, csak nem akartam már tovább magyarázgatni. jó láb alatt mindenki azt értse, ami az ő ízlése szerint jó, ha ez izmos, akkor azt, ha vékony, akkor azt. átlagos segg meg nem feltétlenül izomtalan és löttyedt csak olyan 'semmi extra'.
és amúgy de, van ilyen: egyik barátnőm a 2. típus, a fiúk mindig odavannak a seggéért (én mondjuk nem értem miért, de nem vagyok férfi), pedig van rajta zsír meg a lába is olyan kis tömzsi. én meg inkább az 1. típus vagyok (persze nem tökéletes a lábam, de tegyük fel, hogy az lenne, viszont a seggem alkatilag olyan semmilyen..)
2014. dec. 24. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!