Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországi viszonylatban milyen méretűnek számít egy 13 cm hosszú pénisz? Kicsi, átlagos, nagy?

Nekem 17 cm és azt tartom átlagosnak.
Nekem 13 centissel azért már farok kisebbségi komplexusom lenne.
De ha még nem vagy felnőtt, akkor no problem. A fa-.sz kb. 18-22 éves korig növésben van. Nekem is volt 13 centi, csak tovább nőtt onnan.
Egyébként ki mondta, hogy az átlag az 15 cm? Itt ez a világtérkép, ami országonként mutatja az átlag péniszméretet. Nézzétek meg:
Eszerint Magyarországon van a férfiaknak a legnagyobb fa-.sza Európában.
A magyar átlag péniszméret valahol 16,1-17,3 cm között van. Én azt mondom, hogy akinek 15 cm vagy az alatti full mereven, az már kicsinek számít.
Viszont mielőtt valaki sértődött paraszt lenne a kis fütyijére és lepontozna, elmondom hogy a nőket nem érdekli olyan mélyen, mint a férfiakat. 13 centissel pont úgy fogsz tudni nőket dugni, nőket kielégíteni és nőket felszedni mint én a 17-essel, vagy más egy 21-essel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!