Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki ismerkedni velem? Úgy...

Valaki ismerkedni velem? Úgy meg ölelnélek Soha többé el nem engednélek Csokolnálak szeretnélek Egy egész életen át

Figyelt kérdés

De te nem lehetsz enyém

Pedig szeretném

De távolság nem enged

Hogy én veled legyek

ha van kedved írj privit nyugodtan puszi csajok 16-24ig

#ismeekedés
2014. dec. 24. 01:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hat ezzel a szoveggel nem igen lesz olelbi valo lany nem hogy egy evig, egy percig sem.. :/
2014. dec. 24. 02:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Valaki ismerkedni velem? Úgy meg ölelnélek Soha többé el nem engednélek,csókolnálak,leköpnélek.A ge**cit az arcodon elmaszatolnám :)

de te nem lehetsz a fa**szomra felhúzva

pedig szeretnéd.

De távolság nem enged

hogy a ge**cimet kiontsad

látod

ez sokkal jobb,és ez tényleg szívből jött,őszintének kell lenni :))) jót nevettem a kérdésen

2014. dec. 24. 02:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Mindjart magamhoz nyulok :$ ez nagyon romantikus :)) 14/l
2014. dec. 24. 02:13
 14/16 anonim ***** válasza:

10-es!!! Kissé elvagy tévedve...egyrészt, véleményt nyilvánítottam, amihez tudtommal nem volt csatolva korhatár...:) másrészt, kérdezném, hogy azért lennék én falusi, mert nőként nem kajálnám be ezt a gej sz*rt se 18 se 26 se 30 évesen? :D Bármennyire is szeretnéd azt hinni, képzeld nem vagyok se falusi, se ostoba liba...:)

Mellesleg érdekelne, hogy hány lány írt erre ismerkedős privát üzenetet neki...:)

Biztos rengetegen, és csak én vagyok egyedül ezen a véleményen. :D

2014. dec. 24. 03:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Ajjaj, egy igazi csődörrel van dolgunk:D
2014. dec. 24. 10:38
 16/16 A kérdező kommentje:
jó legyen igazatok de ha egy lány nem becsüli az ilyen fiukat akik nem a szexre hanem arra hajtanak hogy szerelmesek legyenek vagy szeressék akkor majd olyat fognak ki aki át b*ssza az agyukat vagy százszor oszt kész vagy soha nem is szerette az a csajt csak azt akarta
2014. dec. 24. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!