Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt most mire véljem? Nem...

Lundbeck Johanna kérdése:

Ezt most mire véljem? Nem kedvel, és azért cisnálta?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel pár napja ismerkedek. Nagyon jól rajzol, és mellette focizik egy megyei kettes csapatban, és nagyon ért a focihoz. Nekem meg a kedvenc focistám Ronaldo. Megkértem, hogy karácsonyra rajzolja le nekem Ronaldot, erre ő egy vázát rajzolt helyette. Nem tudom, ezt mire véljem. Megkérdeztem, de csak nevetett, hogy ezek szerint nem értem. Eddig azt hittem, hogy kedvel engem, de ezek után nem tudom mit gondoljak.

L 19

2014. dec. 24. 01:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

Egyébként jó arc lehet:D

Csak veled van gond kérdező:/ (butus,felszínes,p*csa)

2014. dec. 24. 01:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Tehát Ronaldo szerinte egy köcsög, és azért csinálta. Hmm értem. Megnyugodtam, hogy nem velem van a baja, köszi midnenkinek! De miért gondolja annak?
2014. dec. 24. 01:30
 13/16 anonim ***** válasza:
mert poénkodás pont enyire ne lassulj be de a csávónak írtó jó a humora sírva nevetek xDDDD
2014. dec. 24. 01:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért hálásan köszönöm kérdező hogy lepontoztál,máskor is segítek ha magasabb intellektus igényeltetik;D
2014. dec. 24. 01:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez trollfoci gyanus :P :P
2014. dec. 24. 02:01
 16/16 anonim ***** válasza:
hát ez durva...xD
2014. dec. 24. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!