Ezt most mire véljem? /internetes társkeresés/
Szóval van egy társkereső oldal, a parom.hu
Tegnap írtam egy levelet egy szemüveges, aranyos, kedves lánynak, aki nagyon barátságosnak néz ki. 20 napja regisztrált és szinte MINDIG online, de a levelemet még mindig nem olvasta el. Ránézett a profilomra 3x is, de nem nyitotta fel a levelet, mert jelzi a rendszer. Akkor most mi a kék köves ménkű van? Robot az illető? Valaki szórakozásból beregisztrált? A lány amúgy Facebookon is fent van, nem lakik messze tőlem, egy közeli cukrászdában dolgozik. Mit tegyek? Írjak rá Facebookon inkább? Ha ezt teszem, akkor az nem tűnik túl tolakodónak? Teljesen tanácstalan vagyok, mert ezen a társkereső oldalon elég furcsán viselkedik, ha ő az egyáltalán.
"nem lakik messze tőlem, egy közeli cukrászdában dolgozik"
irány a cukrászda!!!!!!!!!! és kérdezd meg tőle...esetleg ott próbálkozz
én is próbálkoztam ilyennel -1 sikerrel :D
amúgy sok a kamu, sok az olyan aki csak szórakozásból van fent, vannak akik nem mondják a szemedbe, hogy "b4zd m3g r0nd4 v4gy, m3nj a p1cs4b4 k3ll3sz a h0h3rn4k"...megnézi a profilod és nem olvassa el a levelet...hmm vajon mit jelenthet? szerintem nem jössz be neki, vagy ismer és direkt nem olvassa el...kérdezd meg tőle...
Márpedig tetszik vagy sem valószínűleg nem jössz be neki, mert ha ránézett a profilodra többször is és nem jelzett vissza, nem írt neked, akkor ez egyértelmű.
Ugyanis olyan nincs, hogy ha valaki nagyon tetszik neked, ne legyen 2 perced írni neki......gondolkozz és ne keress másban hibát, ez így megy.
A cukrászdába meg nem mennék be, mert ha a neten nem vette fel veled a kapcsolatot úgy, hogy már látott, akkor nem hiszem, hogy kíváncsi lenne rád, főleg a munkahelyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!