Ezt most mire véljem? /internetes társkeresés/
Figyelt kérdés
Szóval van egy társkereső oldal, a parom.hu
Tegnap írtam egy levelet egy szemüveges, aranyos, kedves lánynak, aki nagyon barátságosnak néz ki. 20 napja regisztrált és szinte MINDIG online, de a levelemet még mindig nem olvasta el. Ránézett a profilomra 3x is, de nem nyitotta fel a levelet, mert jelzi a rendszer. Akkor most mi a kék köves ménkű van? Robot az illető? Valaki szórakozásból beregisztrált? A lány amúgy Facebookon is fent van, nem lakik messze tőlem, egy közeli cukrászdában dolgozik. Mit tegyek? Írjak rá Facebookon inkább? Ha ezt teszem, akkor az nem tűnik túl tolakodónak? Teljesen tanácstalan vagyok, mert ezen a társkereső oldalon elég furcsán viselkedik, ha ő az egyáltalán.
2014. nov. 25. 10:56
11/14 anonim válasza:
Parom.hu-t nem ismerem, de pl. randivonal.hu-n rendszer kijelzi, hogy kinek hány olvasatlan levele van, ha 10-nél több akkor úgy, hogy "10+", ezt pedig a csajok népszerűségük egyik mutatójának tartják.
12/14 A kérdező kommentje:
Elmegyek abba a cukrászdába szerintem.
2014. nov. 25. 11:55
14/14 anonim válasza:
Én tuti, hogy elmennék abba a cukrászdába, már csak azért is hogy beégessem a csajt, hogy egy nemet is illene ilyenkor visszaírni. Élőben tuti nem lenne ilyen, hogy nem válaszol, nagyon kiosztanám, hogy megtanulja, merre hány méter:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!