Ha netes társkerin írt egy srác valamit az őszinteségről, erre megint írja kicsit másképp és megsértődve, azt mire véljem?
szóval a levelezés elején vagyunk, egyik levelében elkezdett olyasmit magyarázni, hog az őszinteség milyen fontos, így meg úgy, pont erre akartam válaszolni(látta hogy online vagyok és még mindig nem írtam)fogalmaztam magamban mit is írjak, amikor megint rám ír, hog még ismeretlenül is elvárható az őszinteség, köszöni..
én meg nem értem az egészet, írtam, hogy nem értem mire céloz ezzel, stb hát már ki sem nyitja az üzenetemet, meg van sértődve..
akkor ejtsem az ilyet? szóval ilyen magabizonytalan emberrel jobb ha nem is kezd kapcsolatba az ember?
mi van?
én alapból őszinte vagyok.
inkább az illető defektes kezdem azt hinni
és úgy vártam, hogy este gépnél legyek és megtudjam írt e
erre ez fogad..
tényleg nem normálisak vannak a társkeresőkön..
Választ vársz tőlünk, miközben semmi konkrét részletet nem köhögsz ki. Ebből mégis hogy leszünk szerinted képben?
"olyasmit magyarázott, így megy úgy, akartam válaszolni, megint rám írt, nem értem az egészet, mire céloz", stb.
Mi csak a te szemszögedet ismerjük, azt egy szóval nem említetted, MIRE reagált így. De azért mondjuk meg, ejtsed-e, mintha kegyet gyakorolnál azzal, hogy szóba állsz a másikkal. Ha csak megerősítésre vágysz, biztos kapsz majd, csak kérdés, mégis mire?
nos annyit leveleztünk eddig, hogy :
1 írtam neki, szeretnélek megismerni, plusz pár kérdés róla
2 válaszolt, kérdezett rólam, meg mióta nincs kapcsolatom
3 írtam magamról(hogy próbálok nyitnni, ismerkedni), meg az exről annyit, úgy hozta az élet, hogy szétváltunk, kb 1 éve
4 erre jött, hogy írt kicsit magáról és nekiállt magyarázni, hogy az őszinteség milyen fontos, ne csapjuk be önmagunkat, se másokat, és nem akart megsérteni ezzel
5 erre írtam volna, hogy nem értem miért sértett volna meg, nem értem a célzásait sem az őszinteségről, közben meg gondolkoztam, hogy vajon mi nem esik le,miközben
6 írt még egyet, hogy még ismeretlenül is elvárhatólett volna a őszinteség, köszi
7 írtam neki, hogy pont most fogalmazok neki levelet mindjárt elküldöm(ez az 5-ös pont)
8 elküldtem - ki sem nyitja
9 ráírtam megint, azt sem nyitja ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!