Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretem is a lányt, nehezen...

Szeretem is a lányt, nehezen jöttünk össze, haragszom is rá ezért, hogy beszéljem ezt meg vele?

Figyelt kérdés

tehát összejöttünk, NAGYON nehezen. Viszont ez egy hosszú folyamat volt, volt hogy elfelejtette a találkozót, illetve még egy-két dolgot, más pasikkal is kavart, és szerintem nemis érzi át, hogy miket tettem érte. Tehát tüskék maradtak, amire mások azt mondanák, hogy "oké akkor tűnj a francba te idióta nő".

Mivel allergiás vagyok ezekre a dolgokra, valahogy szeretném ezt megbeszélni vele, hogy ez nálam nem fér bele, és nem csak egy ilyen "ejnye bejnye" szinten.

2014. dec. 23. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Minek vagy vele,ha nem érzed jól magad és tökre be vagy feszülve? Ezt most megmodnom előre,hogy ebből semmi jó nem fog kisülni,egyszerűen nem illetek össze.
2014. dec. 23. 23:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Beszéld meg, mondd el őszintén, ha valóban nyomaszt. Kérdezd meg miért mondott nemet, miért mondott aztán mégis igen. Mondd el neki, hogy mekkora öröm számodra a személye.

Ha ezen berág, akkor nem vesztesz vele semmit, ha e miatt elveszted, ha kell valaminek lennie köztetek, akkor tisztázzátok, és szorongások nélkül lehetsz tovább a kapcsolatban.

2014. dec. 24. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!