Úgy érzem eljött az idő. Hogy beszéljem meg vele?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akibe totálisan belészerettem . Úgy érzem eljött annak az ideje,hogy beszéljek vele az érzelmeimről. Kb 3-4 hónapja ismerem. Ő sokat bókol nekem,nagyon kedves,néha úgy érzem neki is tetszem. Szeretnék vele beszélni,de ugyanakkor félek is,hogy mi lesz ,ha nemet mond. Csak buszon futunk össze 15-20percekre amikor vele utazok. Hogy beszéljek vele? Mit mondjak neki? Úgy szeretném vele közölni,ha véletlen nemet mond ugyanúgy viszonyúljunk egymáshoz a későbbiekben.Adnátok tippeket? Köszönöm2013. okt. 7. 20:35
1/5 anonim válasza:
l/f? h f akk mondd, h l akk nehoogy!
2/5 anonim válasza:
Megkérdezed tőle, hogy tudnátok valamikor beszélgetni, de nem a buszon. Ha belemegy akkor elmondod neki ott ahol megbeszéltétek a helyet.
3/5 anonim válasza:
sehogy. Ő a fiú tegye meg ő az első lépést ha akar valamit. legyen már benned méltóság. összekevered a szerepeket. lehet hogy mamár nem így megy de az én tudomásom szerint még a fiúnak kell udvarolni..
4/5 A kérdező kommentje:
De csak ritkán találkozunk,és nagyon szeretem őt, ő csak utalgat rá ,de nem lép. Hogy fagassam ki?
2013. okt. 7. 20:39
5/5 anonim válasza:
Nem kell faggatnod:) Leírtam mit tegyél. Kérdezd meg tőle, hogy beszélhetnél-e vele, de nem a buszon. Valamiről akarsz beszélni vele. Ő nem fog sejteni semmit se. Megbeszélítek hol és mikor, aztán akkor szépen finoman burkolod neki. Így neked is könnyebb elmondani és neki is izgi lesz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!