Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Úgy érzem eljött az idő. Hogy...

Úgy érzem eljött az idő. Hogy beszéljem meg vele?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akibe totálisan belészerettem . Úgy érzem eljött annak az ideje,hogy beszéljek vele az érzelmeimről. Kb 3-4 hónapja ismerem. Ő sokat bókol nekem,nagyon kedves,néha úgy érzem neki is tetszem. Szeretnék vele beszélni,de ugyanakkor félek is,hogy mi lesz ,ha nemet mond. Csak buszon futunk össze 15-20percekre amikor vele utazok. Hogy beszéljek vele? Mit mondjak neki? Úgy szeretném vele közölni,ha véletlen nemet mond ugyanúgy viszonyúljunk egymáshoz a későbbiekben.Adnátok tippeket? Köszönöm

2013. okt. 7. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
l/f? h f akk mondd, h l akk nehoogy!
2013. okt. 7. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Megkérdezed tőle, hogy tudnátok valamikor beszélgetni, de nem a buszon. Ha belemegy akkor elmondod neki ott ahol megbeszéltétek a helyet.
2013. okt. 7. 20:38
 3/5 anonim válasza:
sehogy. Ő a fiú tegye meg ő az első lépést ha akar valamit. legyen már benned méltóság. összekevered a szerepeket. lehet hogy mamár nem így megy de az én tudomásom szerint még a fiúnak kell udvarolni..
2013. okt. 7. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:
De csak ritkán találkozunk,és nagyon szeretem őt, ő csak utalgat rá ,de nem lép. Hogy fagassam ki?
2013. okt. 7. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell faggatnod:) Leírtam mit tegyél. Kérdezd meg tőle, hogy beszélhetnél-e vele, de nem a buszon. Valamiről akarsz beszélni vele. Ő nem fog sejteni semmit se. Megbeszélítek hol és mikor, aztán akkor szépen finoman burkolod neki. Így neked is könnyebb elmondani és neki is izgi lesz. Sok sikert!
2013. okt. 7. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!